Yritystilaisuus – Jossa järjestäjäkin voi pitää hauskaa! | Zones

Yritystilaisuus – Jossa järjestäjäkin voi pitää hauskaa!

Etsitkö tapoja asiakastilaisuuden järjestämiseen, henkilökunnan palkitsemiseen, asiakkaiden muistamiseen tai virkistyspäivän viettoon? Olemme joustavia, innovatiivisia ammattilaisia, joiden tavoite on tehdä sinun elämäsi helpoksi ja kohderyhmäsi tyytyväiseksi.

Katso valmiit pakettimme ja esitä meille toiveesi!

Action-paketti Virkistys- ja Tyky-päivään

Kierros Hohtominigolfia, Lasersotaa ja kisa VR-peleissä? Joko valmiina kisapakettina tai vapaasti valiten. Action Zonellamme on myös karaokea, nopeuspelejä sekä Donitsi-laite.

Hinta 13 €/hlö.

Virkistyspäivä virtuaalitodellisuudessa?

Pikseli Virtuaalipuisto tarjoaa mahdollisuuden kokeilla arjen rajoja rikkovia virtuaalielämyksiä. Oletko kiivennyt Mount Everestillä? Seissyt lankulla pilvenpiirtäjän katolla? Osa peleistä mahdollistaa pelaamisen myös moninpelinä, jolloin olette kaikki samassa virtuaalimaailmassa.

Hinta 20 €/30 min, 36 €/60 min
Koko alue (12 pelitilaa) yksityiskäytössä 500 €/h

Minigolf TAI Lasersota +5 €/hlö
koko Action Zonen tarjonta + 9 €/hlö

Rannekkeilla iloa kaikenikäisille

Mikä ilahduttaa eniten? Mahdollisuus viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa. Puistorannekkeet ovat suosittuja ja toivottuja lahjoja niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin parissa. Palkinnoiksi, kaupanpäällisiksi tai vaikka lahjoiksi.

1-20 kpl 21 €
21-49 kpl 18 €
50-99 kpl 17 €

Mahdolliset peruutukset viimeistään kolme vuorokautta ennen varausta. 

VIP-tilasta vauhtia, tarjoiluineen!

Särkänniemi Zonesissa on useampia eri kokoisia VIP-tiloja, jotka voi varata yksityiskäyttöön. Meiltä myös tarjoilut tilaisuuteesi, osassa Zonesin tiloista myös anniskeluoikeudet.

Esitä toiveesi – me toteutamme.

Karaoke-bileet

Varatkaa oma Karaoke-huone ja laulakaa sydämenne pohjasta! Muvika-järjestelmän 30 000 kappaleen joukosta löytynee jokaisen suosikkeja.

Karaokehuone alk. 30 €/h.

Oma huvipuisto?

Miltä kuulostaisi puisto, joka olisi vain sinun ja vieraidesi käytössä? Voit varata yhden zonen tai koko alueen. Alueelle on helppo rakentaa näkyvyyttä yrityksellesi ja sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla helppo tulla kauempaakin. Tai tarjoatko vaikka yksityispuiston niille lapsille, joilla muuten ei ole mahdollisuutta huvitteluun?

Suolaiset naposteltavat

HOT WINGS  8 KPL 7,90 €, 16 KPL 11,90 €
Herkullisia kanansiipiä, vihannestikkuja ja aurajuustodippi

PIZZASLICE 3,90 €
Mehevän herkullinen pizzaslice, makuvaihtoehtoina kinkku-ananas, kinkku-kebab-salami tai pesto-mozzarella

NACHO-ANNOS 5 €
Rapeat nachot salsakastikkeella

Kokoustarjoilut

Kahvi/tee 2 €/hlö

Sämpylä (kinkku-juusto/metvursti-muna/kasvis-juusto) 2,90 €

Lihapasteija/Munariisipasteija 2 €

Smoothie 2,90 €/hlö

Berliininmunkki 2,60 €/kpl

Sokerimunkki 2,60 €/kpl

Hedelmät 3,50 €/hlö

Herkutteluun

PopCorn 3,50 €/hlö

Hattara 3,50 €/kpl

Slush-jäähilejuoma 3,50 €/kpl

Irtokarkit 2 €/hlö (n. 150 gr)

Juomat

Sandels 4,7% 0,33 l tlk 5 €/kpl

Sandels 5,3 % tölkki 0,33 l tlk 6 €/kpl

Fizz Dry 4,7 % 0,33 l tlk 6,50 €/kpl

A Le Coq Long Drink Grapefruit 4,7 % 0,33 l tlk 6,50 €/kpl

OLVI Karpalolonkero 4,7 % 0,33 l tlk 6,50 €/kpl

Virvoitusjuomat 0,50 l plo 2,90 €/kpl

Viinit (vain pulloittain, maksu tilauksen mukaan)

Maipachu cabernet sauvignon 0,75 l plo 20 €

L’esprit de mistral cabernet sauvignon 0,75 l plo 20 €

L’esprit de mistral sauvignon blanc 0,75 l plo 20 €

Xenius brut 0,75 l plo 24 €

Ota yhteyttä

Varaukset ja lisätiedot

Särkänniemi Zones
p. 0207 310 500
info@zonesbysarkanniemi.fi

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

  • Digitaalinen toteutus