Ryhmät | Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Ryhmävierailut Särkänniemi Zonesissa

Särkänniemi Zones sisähuvipuisto on mainio vierailukohde ryhmille, sillä tekemistä löytyy kaikenikäisille. Paras ja helpoin lipputuote ryhmille on Zones-ranneke, joka sisältää pääsyn kaikille zoneille. Näin käytössä on laaja kattaus huvituksia jokaiseen makuun. Toinen vaihtoehto on ostaa lippu tietylle zonelle. Tämä toimii erinomaisesti jos ryhmällä on vain vähän aikaa, ja tarkoituksena käydä esimerkiksi vain hohtominigolffaamassa. Zonejemme esittely löytyy täältä.

Ennen vierailua kannattaa tutustua aukioloaikoihimme, mutta isommille ryhmille voimme avata myös niiden ulkopuolella. Autamme mielellämme!

Ennen vierailua kannattaa myös tutustua Hyvä tietää -osuuteen, josta löytyy vinkkejä retken onnistumiseen.

Ryhmähinnat:

Zones-ranneke

1-20 hlöä 21 €/hlö

21-49 hlöä 18 €/hlö

50-99 hlöä 17 €/hlö

Ryhmähinnat edellyttävät ennakkovarausta ja yhteismaksua. Alle 100 cm Zones-ranneke 11 €. Teemme mielellämme teille tarjouksen myös suuremmista määristä tai yhden zonen lipuista.

Ryhmissä, joissa on alle 12-vuotiaita henkilöitä, tulee paikalla olla aina vähintään 1-2 valvojaa per 10 hlöä. Mikäli suurin osa ryhmästä on lapsia, tarjoamme jokaista 20 ostettua ranneketta kohden yhdelle valvojalle veloituksettoman rannekkeen. Alueelle on vapaa pääsy, eli jos et käytä aktiviteetteja, et myöskään tarvitse lipputuotetta.

Mahdolliset peruutukset viimeistään kolme vuorokautta ennen varausta.

Varaukset ja lisätiedot

Särkänniemi Zones
p. 0207 310 500
info@sarkanniemizones.fi

Vastaamme puhelimeen puistomme aukioloaikoina, mutta huomaathan että ruuhkaisina hetkinä keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen paikan päällä.

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

  • Digitaalinen toteutus