Polttarit joissa kaikilla on kivaa! | Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Polttarit joissa kaikilla on kivaa! – Myös järjestäjillä!

Särkänniemi sisähuvipuisto on Zones on mainio polttareiden viettopaikka. Vai keksitkö muuta paikkaa, jossa voit laulaa karaokea, pelata laserpelitaistelun, fiilistellä hohtominigolfissa tai kiivetä virtuaalisesti Mount Everestille? Ei turhaa polttariväen siirtoa paikasta toiseen, vaan kaikki aktiviteetit saman katon alta. Osassa tilojamme on myös anniskeluoikeudet, eli onnistunutta laskeutumista pilvenpiirtäjästä voi juhlistaa vaikka lasillisella kuohuvaa.

Esimerkkejä tuotteistamme

Polttarisankarin Action-paketti

Action Zonella pääsee kokeilemaan mistä sulhanen tai morsian on tehty! Ensin kierros hohtominigolfia. Tämän jälkeen sukellus Villin Lännen tunnelmaan VR-pelissä. Sitten karaoke-esitys koko ryhmälle. Ja lopuksi nopeus testataan Time Freak -nopeuspelissä. Voitte valita juuri teidän sankarillenne ja aikatauluunne sopivat tehtävät vapaasti Action Zonen sisällöistä. Yhdessä on aina hauskempaa – osallistuuko tehtäviin koko polttariseurue?

Hinta 13 €/hlö, maksu ainoastaan tehtäviin osallistuvilta, alueelle vapaa pääsy

Seikkailu virtuaalimaailmassa

Pikseli virtuaalipuisto tarjoaa mahdollisuuden kokeilla arjen rajoja rikkovia virtuaalielämyksiä. Oletko kiivennyt Mount Everestillä? Seissyt lankulla pilvenpiirtäjän katolla? Sukeltanut Titanicin hylylle? Koe asioita joita et arjessa voi kokea! Osa peleistä mahdollista pelata myös monipelinä, jolloin olette kaikki samassa virtuaalimaailmassa.

Pikseli virtuaalipuisto 20 € (30 min)/36 € (60 min), sisältää yhden pelitilan, jossa voi pelata vuorotellen maksimissaan 3 henkilöä. Alueelle vapaa pääsy.

+ Lisää virtuaaliseikkailuun myös Action -paketti, vain + 9 €/hlö!

Karaoke-bileet

Varatkaa oma Karaoke-huone ja laulakaa sydämenne pohjasta! Muvika-järjestelmän 30 000 kappaleen joukosta löytynee jokaisen suosikkeja. Napostelu- ja juomamenumme pitää huolen siitä, että hauskapidon keskellä nälkä tai jano ei yllätä!

Hinta: Karaokehuone yksityiskäyttöön alk. 30 €/1 ½ h

Lasertaistelupeli

Action Zonen Lasertaistelupeli sopii hauskanpitoon, sillä se ei vaadi sen paremmin taistelutaitoja kuin sotilaan kuntoakaan. Isommat seurueet (8-12 hlöä) voivat vaikka jakautua kahteen joukkueeseen ja taistella toisiaan vastaan (erinomainen ohjelmanumero morsiamen ja sulhasen yhteispolttareihin!), pienemmät voivat selvittää keskinäisen paremmuutensa pisteitä keräämällä. Lasertaistelun kesto on n. 12 min, ohjeistuksineen aikaa kannattaa varata 30 min. Yli 8 hengen ryhmille teemme varauksia omasta peliajasta – tee varaus nopeasti sillä peliaikoja on varsinkin viikonloppuisin rajoitettu määrä! Samalla lipulla käytössä ovat myös kaikki muut Action Zonen huvit, mm. hohtominigolf ja VR-peli.

Hinta 13 €/hlö, Lasertaistelupelipaikalle pääsevät ainoastaan peliin osallistuvat, Action Zonen alueelle vapaa pääsy.

Kierros Hohtominigolfia, Lasersota ja kisa VR-peleissä? Joko valmiina kisapakettina tai vapaasti valiten. Action Zonellamme on myös karaokea, nopeuspelejä sekä Donitsi-laite.

Hinta 13 €/hlö.

Varaukset ja lisätiedot

Särkänniemi Zones
p. 0207 310 500
info@sarkanniemizones.fi

Vastaamme puhelimeen puistomme aukioloaikoina, mutta huomaathan että ruuhkaisina hetkinä keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen paikan päällä.

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

  • Digitaalinen toteutus