Luokkaretki, josta pitävät kaikki! | Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Luokkaretki, josta pitävät kaikki!

Suomen suurimmasta ja monipuolisimmasta sisähuvipuistosta löydät mm. huvilaitteet, trampoliinialueen, hohtominigolfia, Laserpelitaistelun, pomppulinnoja, simulaattoreita, karaokea, kiipeilyseikkailun pallomerineen ja paljon muuta! Yhteensä yli hehtaarin verran huvia keskellä Suomen suurinta ostoskeskusta!

Etsitkö luokkaretkikohdetta jossa:

a) kaikilla on hauskaa
b) kaikki löytyy saman katon alta, eikä sää pilaa tunnelmaa
c) hinta on edullinen
d) varaaminen on helppoa ja joustavaa ja
e) paikalle on helppo päästä?

Tervetuloa Särkänniemi Zones sisähuvipuistoon Lempäälän Ideaparkiin!

Ruokailu helposti samassa paketissa!

Luokkaretkiaikaan Särkänniemi Zones sisähuvipuistossa on tarjolla myös lounasta. Tarjolla on herkullista kotiruokaa huvittelun lomassa, ilman siirtymisiä paikasta toiseen. Luokkaretkiruokailu on varattavissa 14.-29.5. ti-to klo 10.30-14 välisenä aikana.

Luokkaretkiruokailu: Lihapullat ja perunamuusi, salaatti, ruokajuomana vesi/mehu 8,90 €/hlö. 1 opettaja per 20 oppilasta veloituksetta. Annos on gluteeniton ja laktoositon, saatavana myös kasvisversio.

Ideaparkin luokkaretkipaketti sisältää kaiken 

Miltä kuulostaisi koko luokan ihmispyramidi tai hullunkuriset sketsihahmot? Kulttuurikeskus PiiPoon taidetyöpajat tarjoavat koululuokille elämyksiä taiteilemisen, yhdessä tekemisen ja hauskanpidon merkeissä! Työpajoissa kokeillaan sirkuksen ja teatterin tekemistä ihan itse.

Seuraavaksi tehdään iloisempia ihmisiä! Suomen suurimmasta ja monipuolisimasta sisähuvipuistosta Särkänniemi Zonesista löydät mm. huvilaitteet, trampoliinit, hohtominigolfia, VR-pelejä, Lasersotaa, pomppulinnoja, simulaattoreita, karaokea ja paljon muuta! Yhteensä yli hehtaarin verran huvia!

Hinta: 27 €/oppilas

Hinta sisältää Kulttuurikeskus PiiPoon korkeatasoisen ohjatun työpajan (kesto 1,5 h), sekä Päivälipun Särkänniemi Zones sisähuvipuistoon. Opettajat ja avustajat veloituksetta, minimiveloitus 10 oppilasta. Hinta edellyttää ennakkovarausta ja yhteismaksua. Katso työpajojen tarkemmat kuvaukset www.kulttuuripiipoo.fi, työpajan ohjaavat PiiPoon taidekasvattajat ja teatteri-ilmaisun ohjaajat.

Varaukset p. 0400 513 277, piipoo@kulttuuripiipoo.fi

LISÄVINKKI!

Yhdistä luokkaretkeen omatoiminen tunti liikuntaa ja mukavaa yhdessä oloa Ideapark Sportissa. Luokkaretkeläisillä on mahdollisuus varata salibandykenttä käyttöönsä 50€ (normaalisti 65€), pelimailat kuuluvat hintaan.

Särkänniemen sisähuvipuiston Zonesin luokkaretkitarjous sisältää:

Zones-rannekkeen Särkänniemen Zones sisähuvipuistoon, käytössäsi ovat kaikki puiston huvit koko päivän (pl. PIkseli virtuaalipouisto, alueelta välillä poistuminen mahdollista)

15 €/hlö (norm. 21 €/hlö)

Koululaisryhmän mukana opettajat ja avustajat veloituksetta! Tarjoamme opettajille myös kahvit.

Hinnat voimassa koululaisryhmille luokkaretkikaudella 13.-31.5. ma-pe. Hinnat edellyttävät ennakkovarausta ja yhteismaksua. Lippujen lunastus tapahtuu paikan päällä. Kouluja ja kuntia voimme myös laskuttaa, laskutuslisä 5 €.

Varaukset info@sarkanniemizones.fi tai p. 0207 310 500.

Aukioloajat 13.-31.5.
ma suljettu
ti-to klo 10-20
pe klo 15-20
la 11-20
su 12-18

Poikkeus to 30.5. klo 12-18 (Helatorstai)

Luokkaretkelle Pikseliin

Miltä kuulostaisi seikkailu kattojen yllä, tai kiipeäminen Mount Everestille? Pelimme ja elämyksemme laittavat lapset tekemään yhdessä ja liikkumaan koko kehollaan. Riemunkiljahdukset ovat taattuja, ja kokemus ehdottomasti ainutlaatuinen. Pikselin virtuaalipuistoon valitaan aina pelitila, joka sisältää yhdet virtuaalilasit sekä ohjaimet. Kerrallaan yhdessä pelitilassa voi siis pelata vain yksi henkilö. Pelitiloja Ideaparkin Pikselissä on kaikkiaan 12 kpl. Jokaisessa pelitilassa on sama pelivalikoima (12 peliä, joista kahdessa on ikärajasuosituksia), ja niitä voi vapaasti ikärajat huomioiden palata varatun ajan.

Pikseli sopii luokkaretken pääkohteeksi, tai sen voi yhdistää Särkänniemi Zonesin luokkaretkipaketteihin.

Hinta koululaisryhmille 14 €/hlö, sis. 30 min peliaikaa. Hinta voimassa 13.-29.5. ti-to klo 10-15.

Varaukset ja lisätiedot

Särkänniemi Zones
p. 0207 310 500

Vastaamme puhelimeen puistomme aukioloaikoina, mutta huomaathan että ruuhkaisina hetkinä keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen paikan päällä.

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

  • Digitaalinen toteutus