Särkänniemi Zones

Töihin huippuporukkaan?

Tällä hetkellä etsimme toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen puistovastaavaa sekä kesätyöntekijöitä noin toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin saakka, osalle voi töitä olla tarjolla jo aiemmin. Lue työtehtävistä tarkemmin alta ja lähetä hakemuksesi, jos monipuoliset tehtävät huippuporukassa kiinnostavat!

Naiset hassuttelevat minihohtogolfissa.

Puistotyöntekijöitä kesäksi

Särkänniemi Zones etsii kesätyöntekijöitä noin toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin saakka, osalle voi töitä olla tarjolla jo aiemmin. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden opastaminen aktiviteeteissamme, ajolaitteenhoitajana toimiminen huvilaitteissamme sekä lipunmyynti- ja kahvilatyöskentely.

Olet etsimämme työntekijä, jos:

  • nautit työssäsi asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta
  • sinulla on hyvä paineensietokyky ja luot ympärillesi positiivista tunnelmaa
  • työssäsi olet tarkka ja luotettava ja työn kunnolla tekeminen on sinulle kunnia-asia
  • olet tiimipelaaja ja koet muutoksen mahdollisuutena

Eduksi laskemme työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä. Edellytämme 18 vuoden ikää.  Huomioithan, että Särkänniemi Zones on savuton työpaikka.

Palkkaus on Huvi-, teema- ja elämyspuistojen TES:n palkkaryhmä B:n (II PKL) mukainen 8,47 €/h. Työvuoroihin pääsee kulkemaan myös julkisilla, esim. Tampereen linja-autoasemalta Ideaparkille n. 20 min.

Hakumenettely: Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.3.2020 ja liitä hakemukseen CV / ansioluettelo. Kerro hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan ja olisitko kiinnostunut työskentelemään jo kevään aikana. Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Puistovastaava

Etsimme nyt puistovastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen (vähintään 70h/3 vko).

Puistovastaavamme työskentelee osana puistovastaavatiimiä. He vastaavat mm. puiston operatiivisesta toiminnasta ja työn johtamisesta puiston ollessa avoinna, huvilaitteiden käynnistämisestä ja sulkemisesta, osallistuvat uusien työntekijöiden koulutukseen ja toimivat työntekijöiden tukena sekä vastaavat asiakkaiden tiedusteluihin. Suuri osa työtä ovat kuitenkin normaalit työvuorot asiakaspalvelussa niin ajolaitteilla, kahvilassa kuin kassallakin. Pienessä tiimissämme kaikki tekevät kaikkea!

Olet etsimämme työntekijä, jos:

  • Nautit työssäsi asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta
  • Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä
  • Työssäsi olet tarkka ja luotettava
  • Olet tiimipelaaja ja luot ympärillesi positiivista tunnelmaa
  • Hallitset tietotekniset perustaidot mm. Microsoft Office-ohjelmat

Eduksi laskemme työkokemuksen huvipuistosta/sisäpuistosta, tekniset taidot tai kokemuksen työnjohdollisista tehtävistä. Edellytämme 18 vuoden ikää. Huomioithan, että Särkänniemi Zones on savuton työpaikka.

Palkkaus on Huvi-, teema- ja elämyspuistojen TES:n palkkaryhmä D:n (II PKL) mukainen 11,71 €/h. Työtä on tarjolla puiston aukioloaikojen mukaan (vähintään 70h/3 vko), pääpaino alallamme on illoissa, viikonlopuissa ja loma-ajoissa.

Hakumenettely: Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.3.2020 ja liitä hakemukseen CV / ansioluettelo.

Hae nyt, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Nainen osallistuu lasersotaan Action Zonella.