Tilaus- ja sopimusehdot | Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Tilaus- ja sopimusehdot

Voimassa 1.7.2018 alkaen

1. Yleistä Zones by Särkänniemen verkkokaupasta

Zones by Särkänniemen verkkokauppa (myöhemmin tekstissä verkkokauppa) on FunZones Oy:n (Lempäälä, y-tunnus 0844394-9) ylläpitämä markkinapaikka. FunZones Oy myy verkkokaupassa lipputuotteita. Lisäksi verkkokaupasta voi ostaa FunZones Oy:n tuotepaketteja, kuten synttäreitä. Myyntiä tehdään täysi-ikäisille yksityishenkilöille, joista myöhemmin käytetään nimitystä kuluttaja tai tilaaja.

FunZones Oy on sitoutunut noudattamaan verkkokauppatoiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

2. FunZones Oy:n verkkokaupasta tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin.

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero (sekä tilauksen toimitusosoite, mikäli tuotteet tilataan postituksella). Tiedot tallennetaan FunZones Oy:n tilausrekisteriin.

FunZones Oy:n tietosuojaselosteet löydät täältä.

Yhteydenpito FunZones Oy:n ja tilaajan välillä tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Tilaaja sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun kuluttaja on jättänyt ja maksanut tilauksen. Samalla hän sitoutuu noudattamaan näitä verkkokaupan käyttöehtoja. Tilauksen saavuttua verkkokaupan järjestelmään, lähettää järjestelmä automaattisen tilausvahvistuksen tilaajan sähköpostiin. Mikäli tilaaja tilauksen jättämisen jälkeen haluaa olla yhteydessä kauppiaaseen esim. tilauksen muuttamisen vuoksi, yhteyden kauppiaaseen saa sähköpostitse tai puhelimitse.

FunZones Oy:n vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai kuluttajavaateista rajoittuu aina maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen.

Kaikki FunZones Oy:n verkkokaupan tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tilaajaa kehotetaan tutustumaan huolellisesti tuoteselosteisiin ja -kuvauksiin verkkokaupassa. Mikäli tilaaja ei hyväksy tuotteen/tuotteiden sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote neljäntoista (14) päivän palautusoikeuden puitteissa käyttämättömänä takaisin palautusosoitteeseen. Tuotepakettien, kuten synttäreiden osalta asiakkaan tulee reklamoida seitsemän (7) päivän kuluessa tuotteen käyttämisestä. FunZones Oy varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.

3. Hinnat ja postituskulut

Kaikki tuotteiden hinta- ja muut tiedot näkyvät verkkokaupan kotisivulla. Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta.

Tuotteiden hintaan lisätään postituskulut, ja ostoskori kertoo postituskulujen suuruuden. Yhden tilauskerran toimituslisä on 2 € riippumatta tuotteiden lukumäärästä.

Toimituslisää ei lisätä, mikäli tuotteet tilataan toimitustavalla ”nouto”. Nouto ei kuitenkaan ole mahdollinen kaikille tuotteille vaan osa tuotteista toimitetaan ainoastaan postitse, jolloin tilaukseen lisätään toimituslisä 2 €.

4. Toimitus

Zones by Särkänniemen verkkokaupan toimitustapavaihtoehtoina ovat tuotteesta riippuen postitus ja/tai nouto. Yhdellä kertaa tilattavat tuotteet toimitetaan samalla toimitustavalla.

4.1. Nouto

Noudettavat tuotteet voi noutaa FunZones Oy:n lipunmyyntipisteestä n. puoli tuntia oston jälkeen. Noudettaessa tilausta asiakkaan tulee esittää sähköpostitse lähetetty tilausvahvistus tai tilausnumero. Tuotteita noudettaessa on tilauksen kaikki tuotteet noudettava kerralla. Noudolla tehdyt tilaukset tulisi noutaa vuoden 2019 aikana.

4.2. Postitus

Tilauksia toimitetaan postituksella Suomeen sekä EU-maihin. Postitettavat tuotteet voi myös tilata lahjaksi, jolloin tilatessa toimitusosoitteeksi merkitään lahjan saajan osoite merkitään erikseen. Postitse tilatut tuotteet ovat käytettävissä vuoden 2019 loppuun saakka.

Verkkokaupan postitettavien tuotteiden toimitusaika on normaalisti n. 4-7 arkipäivää siitä päivästä laskien, jolloin tilaus on jätetty verkkokaupan järjestelmään. FunZones Oy pyrkii ilmoittamaan tilaajalle, jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 7 päivää. Mikäli tilaus ei ole tullut kuluttajalle 7 päivän sisällä, kuluttajan tulee ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun. Kaikki tilauksen tuotteet toimitetaan asiakkaalle samassa lähetyksessä. Jos yhdellä tuotteella on pidempi toimitusaika, toimitetaan koko toimitus asiakkaalle samaan aikaan.

4.3. Toimituksessa rikkoutuneet tai kadonneet lähetykset

FunZones Oy takaa että tuotteet ovat ehjiä toimituksen tapahtuessa. Jos tuote kuitenkin vahingoittuu tai katoaa lähetyksen aikana FunZones Oy:ltä tilaajalle, vastaa FunZones Oy aiheutuneista kuluista. Tilaajan tulee reklamoida lähetyksen hajoamisesta postissa sitä noutaessaan ja todeta vahinko postin virkailijan kanssa ja täyttää vahinkoilmoitus. Lisäksi tästä tulee ilmoittaa FunZones Oy:n verkkokaupan asiakaspalveluun neljäntoista (14) päivän kuluessa.

Mikäli tuote vahingoittuu tai katoaa tuotepalautuksen aikana tilaajalta FunZones Oy:lle, on tilaaja tai Suomen Posti Oy vastuussa kustannuksista.

4.4. Noutamatta jääneet lähetykset

Noutamatta jäänyt lähetys ei käy asiakaspalautukseksi. Noutamatta jääneistä lähetyksistä pidätämme kuluttajalta tilauksen hinnan.

5. Maksaminen

Maksupalvelun tarjoaa Checkout Finland Oy (2196606-6). Checkout Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Checkout Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään maksuvahvistusviesti.

5.1. Maksutavat

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisäksi maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät maksukortit (pois lukien American Express ja Diner’s Club).

5.1.1. Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Checkout Finland Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

5.2. Maksujenvälittäjän yhteystiedot

Checkout Finland Oy
Eteläpuisto 2 C

33200 Tampere
Asiakaspalvelu: 0800 552 010
www.checkout.fi

6. Palautusoikeus

Zones by Särkänniemen verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

7. Häiriötilanteet

FunZones Oy ei vastaa muista osapuolista (esimerkiksi maksuntarjoajista) johtuvista ongelmista tilauksen tekemisessä.

FunZones Oy pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotteita, jos esimerkiksi järjestelmävirheen vuoksi tuotteita on pystynyt tilaamaan olennaisesti väärällä hinnalla. Tällöin FunZones Oy voi perua tilauksen ja palauttaa tilauksen summan asiakkaalle.

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

  • Digitaalinen toteutus