Särkänniemi Zones

Tilaus- ja sopimusehdot

HUOM! Särkänniemi Zones on toistaiseksi suljettuna 17.3.2020 alkaen viranomaisten suositusten johdosta. Puiston ollessa suljettuna vastaamme asiakaspalvelun sähköposteihin ja lähetämme verkkokauppatilauksia vain noin kerran viikossa.

Voimassa 1.7.2018 alkaen

1. Yleistä Särkänniemi Zonesin verkkokaupasta

Särkänniemi Zonesin verkkokauppa (myöhemmin tekstissä verkkokauppa) on FunZones Oy:n (Lempäälä, y-tunnus 0844394-9) ylläpitämä markkinapaikka. FunZones Oy myy verkkokaupassa lipputuotteita. Lisäksi verkkokaupasta voi ostaa FunZones Oy:n tuotepaketteja, kuten synttäreitä. Myyntiä tehdään täysi-ikäisille yksityishenkilöille, joista myöhemmin käytetään nimitystä kuluttaja tai tilaaja.

FunZones Oy on sitoutunut noudattamaan verkkokauppatoiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

2. FunZones Oy:n verkkokaupasta tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin.

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero (sekä tilauksen toimitusosoite, mikäli tuotteet tilataan postituksella). Tiedot tallennetaan FunZones Oy:n tilausrekisteriin.

FunZones Oy:n tietosuojaselosteet löydät täältä.

Yhteydenpito FunZones Oy:n ja tilaajan välillä tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Tilaaja sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun kuluttaja on jättänyt ja maksanut tilauksen. Samalla hän sitoutuu noudattamaan näitä verkkokaupan käyttöehtoja. Tilauksen saavuttua verkkokaupan järjestelmään, lähettää järjestelmä automaattisen tilausvahvistuksen tilaajan sähköpostiin. Mikäli tilaaja tilauksen jättämisen jälkeen haluaa olla yhteydessä kauppiaaseen esim. tilauksen muuttamisen vuoksi, yhteyden kauppiaaseen saa sähköpostitse tai puhelimitse.

FunZones Oy:n vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai kuluttajavaateista rajoittuu aina maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen.

Kaikki FunZones Oy:n verkkokaupan tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tilaajaa kehotetaan tutustumaan huolellisesti tuoteselosteisiin ja -kuvauksiin verkkokaupassa. Mikäli tilaaja ei hyväksy tuotteen/tuotteiden sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote neljäntoista (14) päivän palautusoikeuden puitteissa käyttämättömänä takaisin palautusosoitteeseen. Tuotepakettien, kuten synttäreiden osalta asiakkaan tulee reklamoida seitsemän (7) päivän kuluessa tuotteen käyttämisestä. FunZones Oy varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.

3. Hinnat ja postituskulut

Kaikki tuotteiden hinta- ja muut tiedot näkyvät verkkokaupan kotisivulla. Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta.

Tuotteiden hintaan lisätään postituskulut, ja ostoskori kertoo postituskulujen suuruuden. Yhden tilauskerran toimituslisä on 3,50 € riippumatta tuotteiden lukumäärästä.

Toimituslisää ei lisätä, mikäli tuotteet tilataan toimitustavalla ”nouto”. Nouto ei kuitenkaan ole mahdollinen kaikille tuotteille vaan osa tuotteista toimitetaan ainoastaan postitse, jolloin tilaukseen lisätään toimituslisä 3,50 €.

4. Toimitus

Särkänniemi Zonesin verkkokaupan toimitustapavaihtoehtoina ovat tuotteesta riippuen postitus ja/tai nouto. Yhdellä kertaa tilattavat tuotteet toimitetaan samalla toimitustavalla.

4.1. Nouto

Noudettavat tuotteet voi noutaa FunZones Oy:n lipunmyyntipisteestä n. puoli tuntia oston jälkeen. Noudettaessa tilausta asiakkaan tulee esittää sähköpostitse lähetetty tilausvahvistus tai tilausnumero. Tuotteita noudettaessa on tilauksen kaikki tuotteet noudettava kerralla. Noudolla tehdyt tilaukset tulisi noutaa 31.12.2020 mennessä.

4.2. Postitus

Tilauksia toimitetaan postituksella Suomeen sekä EU-maihin. Postitettavat tuotteet voi myös tilata lahjaksi, jolloin tilatessa toimitusosoitteeksi merkitään lahjan saajan osoite merkitään erikseen. Postitse tilatut tuotteet ovat käytettävissä 30.9.2020 saakka.

Verkkokaupan postitettavien tuotteiden toimitusaika on n. 3 arkipäivää siitä päivästä laskien, jolloin tilaus on jätetty verkkokaupan järjestelmään. FunZones Oy pyrkii ilmoittamaan tilaajalle, jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 5 arkipäivää. Mikäli tilaus ei ole tullut kuluttajalle 7 päivän sisällä, kuluttajan tulee ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun. Kaikki tilauksen tuotteet toimitetaan asiakkaalle samassa lähetyksessä. Jos yhdellä tuotteella on pidempi toimitusaika, toimitetaan koko toimitus asiakkaalle samaan aikaan.

HUOM! Särkänniemi Zones on toistaiseksi suljettuna 17.3.2020 alkaen viranomaisten suositusten johdosta. Puiston ollessa suljettuna vastaamme asiakaspalvelun sähköposteihin ja lähetämme verkkokauppatilauksia vain noin kerran viikossa.

4.3. Toimituksessa rikkoutuneet tai kadonneet lähetykset

FunZones Oy takaa että tuotteet ovat ehjiä toimituksen tapahtuessa. Jos tuote kuitenkin vahingoittuu tai katoaa lähetyksen aikana FunZones Oy:ltä tilaajalle, vastaa FunZones Oy aiheutuneista kuluista. Tilaajan tulee reklamoida lähetyksen hajoamisesta postissa sitä noutaessaan ja todeta vahinko postin virkailijan kanssa ja täyttää vahinkoilmoitus. Lisäksi tästä tulee ilmoittaa FunZones Oy:n verkkokaupan asiakaspalveluun neljäntoista (14) päivän kuluessa.

Mikäli tuote vahingoittuu tai katoaa tuotepalautuksen aikana tilaajalta FunZones Oy:lle, on tilaaja tai Suomen Posti Oy vastuussa kustannuksista.

4.4. Noutamatta jääneet lähetykset

Noutamatta jäänyt lähetys ei käy asiakaspalautukseksi. Noutamatta jääneistä lähetyksistä pidätämme kuluttajalta tilauksen hinnan.

5. Maksaminen

Maksupalvelun tarjoaa Checkout Finland Oy (2196606-6). Checkout Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Checkout Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään maksuvahvistusviesti.

5.1. Maksutavat

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Lisäksi maksutapavaihtoehtoina ovat yleisimmät maksukortit (pois lukien American Express ja Diner’s Club).

5.1.1. Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Checkout Finland Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

5.2. Maksujenvälittäjän yhteystiedot

Checkout Finland Oy
Eteläpuisto 2 C

33200 Tampere
Asiakaspalvelu: 0800 552 010
www.checkout.fi

6. Palautusoikeus

Särkänniemi Zonesin verkkokaupasta tilattuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Koronatilanteen vuoksi olemme pidentäneet kaikkien rannekkeidemme voimassaoloaikaa 30.9.2020 saakka. Poikkeustilanteen pitkittyessä jatkamme rannekkeiden voimassaoloaikaa tarvittaessa vielä pidempään.

7. Häiriötilanteet

FunZones Oy ei vastaa muista osapuolista (esimerkiksi maksuntarjoajista) johtuvista ongelmista tilauksen tekemisessä.

FunZones Oy pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotteita, jos esimerkiksi järjestelmävirheen vuoksi tuotteita on pystynyt tilaamaan olennaisesti väärällä hinnalla. Tällöin FunZones Oy voi perua tilauksen ja palauttaa tilauksen summan asiakkaalle.