Särkänniemi Zones

Zynttärihuvit kaikilla herkuilla!

Suomen suurin ja monipuolisin huvikeskus tarjoaa vilinää ja vilskettä niin lasten kuin aikuistenkin synttärijuhliin. Poiketkaa porukalla pomppulinnaan tai karaokeen tai kootkaa juuri päivänsankarin näköinen juhlapaketti.

Arki- ja viikonloppusynttärit

  • VIP-huone 1,5 tunniksi.
  • Yhden valitsemasi huvialueen (Kid Zone, Family Fun Zone tai Action Zone) käyttö koko juhlapäiväksi.

Hinnat: ke–pe 15,90 €/hlö ja la–su 17,90 €/hlö + tarjoilut

Lisämaksulla 5 €/hlö saatte käyttöön kaikki mainitut huvialueet!

Karaokesynttärit

Voit varata Zonesin karaokehuoneen myös yksityiskäyttöön ja järjestää rytmikkäät synttärit niin lapsille kuin aikuisillekin! Tarjolla on 30 000 kappaleen biisivalikoima, josta löytyy siis muutakin kuin Aikuinen nainen ja Viidestoista yö!

Pakettiin sisältyy karaokehuone 1,5 tunniksi ja muut Action Zonen huvit (mm. hohtominigolf, VR-pelit ja Lasersota) koko juhlapäiväksi.

Hinnat: ke-pe 18,90 €/hlö ja la-su 23,90 €/hlö + tarjoilut.

Lisämaksulla 5 €/hlö saatte käyttöönne myös Family Fun Zonen ja Kid Zonen aktiviteetit.

Synttäreillä täytyy huvittelun lisäksi toki myös herkutella! Järjestäjänä pääset itse helpoimmalla, kun tilaat tarjoilut meiltä.

Synttäritarjoilut

Herkkupaketti 8,90 €/hlö
Zones-jäätelöannos (S-koko): vieraat voivat tuunata oman softiskuppinsa koristelupisteessä, josta löytyy 16 erilaista strösseliä ja kastiketta!

Tarjolla myös popcornia, irtokarkkeja, sipsejä, mehua ja vettä. Virvoitusjuoma tai slush-jäähilejuoma lisähintaan +2,50 €/hlö.

Herkkupaketti hodareilla 10 €/hlö
Voit valita myös ruokaisamman Herkkupaketin, johon sisältyy edellisen lisäksi  suolapalana Zonesin maistuva nakki- tai kasvishodari.

Zones-jäätelöannokset
Jos haluat keskittyä tai panostaa enemmän jädeen, voit valita tuunattavia Zones-jäätelöannoksia kolmessa eri koossa: L 6,50 €, M 4,90 € ja S 3,90 €

Muut hinnat
HotDogit 3,90 € (nakki- tai kasvisversio)
PopCorn 3,50 €
Hattara 3,50 €
Slush-jäähilejuoma 3,50 €
Irtokarkit 0,59 €/100 g
Virvoitusjuoma 2,90 €

Halutessasi voit tuoda juhliin omat tarjottavat astioineen. Tällöin veloitamme 30 €.

Varaukset ja tiedustelut

Soita 0207 310 500 tai meilaa [email protected]

Paketit ovat tarjolla vähintään 4 hengen ryhmälle. Varmistathan lopullisen osallistujamäärän viimeistään 3 arkipäivää ennen juhlapäivää.

Mikäli ryhmässä on alle 12-vuotiaita, tulee 10 henkeä kohden olla mukana vähintään 1 vähintään 15-vuotias valvoja. Valvojat saavat lippunsa maksutta ja kaupan päälle kahvin tai teen.