Family Fun Zone | Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Family Fun Zone

Family Fun Zone sopii koko perheelle ja tarjolla on myös aikuisille sopivia laitteita ja aktiviteetteja. Hiljaisina aikoina huvilaitteita pyöritetään toiveiden mukaan, vilkkaampina aikoina erillisen aikataulun mukaan.

Lohikäärme-rata

Lohikäärmeen kyydissä pääset kokemaan vauhdikkaan vuoristorata-ajelun. Ihan kuin olisit oikean lohikäärmeen selässä.

Min. 100 cm, 100-120 cm vain huoltajan seurassa

Spinni

Laitteen kyydissä pääset hurjaan pyöritykseen vaikkapa koko päiväksi.

Min. 100 cm, max. 200 cm

Tähtitorni

Tähtitornin kyydissä pääset kokemaan hauskoja pudotuksia, jotka tuntuvat mahanpohjassa asti. 

Min. 100 cm, max. 150 cm

6D-teatteri

6D-teatterista löydät 3 erilaista elokuvaa, joita voit katsoa erilaisin erikoistehostein höystettynä. Melkein kuin olisit itse mukana!

K-7

XD-teatteri

XD-teatterissa pääset itsekin osallistumaan jännittävään seikkailuun. Moniaistisia esityksiä on kaksi erilaista, ja ne tempaisee sinut mukaan. Ilkeiltä roboteilta suojautuminen ei ole koskaan tuntunut yhtä aidolta.

K-7

MiniRider-simulaattori

MiniRider-simulaattorin kyydissä pääset itse valitsemaan minkä jännittävän seikkailun haluat kokeilla yksin tai kaksin. Simulaattori sopii myös pienemmille, sillä he voivat kokea seikkailun yhdessä aikuisen kanssa.

Min. 100 cm, 100-120 cm vain huoltajan seurassa

G-Force

Kiitelty simulaattorimme, jonka vertaista ei lähiseudulta löydy. Uskallatko mukaan hurjaan pyöritykseen?

 Min 120 cm, max. 200 kg/2 henkeä

Polkuauto-rata

Polkuauto-radalla pääsee ajamaan keleistä piittaamatta. Autoja niin pienille kuin isoille ajajille.

 Max. 100 kg

Liukumäki-pomppulinna

Liukumäki-pomppulinna tarjoaa vauhdikkaita liukuja, ja isoja pomppuja kaikenikäisille.

Trampoliinit

Nyt pääset myös sateisina kesäpäivinä ja kylminä talvipäivinä pomppimaan ylös korkeuksiin. Pomppinen onkin paras tapa purkaa energiaa

 Max. 100 kg

Muuri

Muuri on elektroninen kiipeilyseinä kaikenikäisille. Muurilla on mahdollista pelata vaikka seuraa johtajaa sekä kokeilla kuinka monta tasoa pääsee kipuamaan ennen kuin munat rikkoutuu maahan.

Minikeilaus

Minikeilauksessa perheen pienimmätkin pääsevät keilaamaan. Tämä onkin hauskaa ajanviettoa kaikenikäisille.

Sporttinurkka

Sporttinurkan sählykentällä voi ottaa mittaa siitä kuka saa eniten maaleja tai kuka puolustaa parhaiten. Kentän laidalla on mailoja kaikenikäisille.

Huomioithan, että laitteissa tulee olla kovapohjaiset kengät jalassa.

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

  • Digitaalinen toteutus