Action Zone | Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Action Zone

Action Zone sopii koko perheen yhdessäoloon, mutta erityisesti aikuiset ja nuoret viihtyvät tällä alueella. Aktiviteetit sopivat ajan viettoon niin rennon illanvieton alkajaisiksi kuin nopeaan pistäytymiseen shoppailun ohella.

Hohtominigolf

9-ratainen teemoitettu hohtominigolfrata, joka on täydellinen ajanviettopaikka koko perheelle ja upea kohde treffeille.

SimVision VR-peli

SimVision VR-peli, jossa valittavana yhteensä 29 erilaista peliä ammuskelusta loogisempiin tehtäviin

Laser Maze

Laser Mazessa tehtävänä on pujotella lasersäteiden lomitse

Time Freak

Time Freak on nopeuspeli, joka sopii kaikenikäisille pelaajille. Ota kaverin kanssa mittaa siitä kumpi on nopeampi.

Donitsit

Min. 100 cm ja K-5

Lasersota

Tule yksin tai kokoa kaverit kokoon ja tule kokemaan huikean lasersota elämys. Pelin kesto ohjeistuksineen noin 20 minuuttia. 

K-7

Karaoke-huoneet

Karaoke-huoneet joissa voi laulaa uusimpien hittibiisien mukana

Huomioithan, että laitteissa tulee olla kovapohjaiset kengät jalassa.

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

  • Digitaalinen toteutus