Ruokailu | Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Särkänniemi Zonesissa ei nälän tarvitse yllättää!

Pääportin läheisyydessä sijaitsevalla Eat & Sweet Zonella herkuttelet niin suolaisilla kuin makeilla tarjottavilla. Myös gluteenitonta, laktoositonta tai kasvisruokavaliota noudattavat saavat meillä mahansa täyteen. Pikselin myyntipisteellä Action Zonella tarjolla on virkistäviä juomia ja pientä suolaista. Pikselissä on myös anniskeluoikeudet.

Joskus on lupa herkutella

– maistuisiko vaikka herkullinen kanakori?

Kesken huvittelun alkaa helposti tehdä mieli jotain suolaista. Eat & Sweet Zonelle on nyt asiakkaiden toiveesta saatu myös grillituotteita. Ranskalaiset pienempään nälkään vai makkara- tai kanakori hieman suurempaan? Ja eikun nauttimaan!

Herkullisia hodareita

– kaikilla täytteillä!

Särkänniemi Zonesin herkullisilla hodareilla nälkä lähtee ja taas jaksaa huvitella. Pinnalta rapeaksi paahdetun sämpylän sisältä löytyy kunnon lihaisa nakki – tai vaikka kaksi! Grab and Go – ja matka jatkuu!

Pizzapäivä?

Nyt valikoimistamme löytyvät myös maistuvat pizzaslicet! Makuvaihtoehtoina löytyy lihaisa Äijäpizza, suomalaisten suosikki Tropicana sekä herkullinen Pesto-mozzarella. Buon Appetito!

Ice Cream Zone

– unelmien jäätelöbaari!

Makuja on monia – jollekin vaniljasoftis on parasta ihan sellaisenaan. Toiset hullaantuvat tuunauspisteellämme, jossa on tarjolla niin karkkeja kuin kastiketta, mahtavaa strösselivalikoimaa unohtamatta! Päästä mielikuvituksesi valloilleen – millainen on sinun unelmiesi jäätelöannos?

Slush-baari

Huvittelussa tulee kuuma! Viilennä menoa Slush-baarissa ja sekoita oma jäähilejuomasi kaikissa sateenkaaren väreissä!

Huvipuistoherkkuja ja kuppi kahvia

Kaipaatko jotain tuttua ja turvallista? Kahvilamme tarjoaa perinteisiä herkkuja unohtamatta laadukasta kahvia. Ja kun huvittelulta ennättää myyntipisteeltämme saat maistuvat huvipuistoherkut, tahmeat hattarat, tuoksuvat popcornit ja värikkäät irtokarkit.

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

  • Digitaalinen toteutus