Särkänniemi Zones

Täyden kympin luokkaretki!

Särkänniemi Zones on Suomen suurin huvikeskus – eli ihanteellinen ryhmäkohde luokkaretkelle tai syys- tai talvilomalle!

Zonesissa retkiryhmäsi näkee, tekee ja kokee loputtomasti uutta! Jokaiselle löytyy mieluisaa ohjelmaa hilpeistä huvilaitteista sporttiseen seikkailuun, yksin- ja joukkuepeleihin, karaokeen, simulaattoreihin ja ällistyttäviin virtuaalitodellisuuksiin.

Varaaminen on helppoa, hinnat edulliset ja sää aina parhaimmillaan! Rannekkeella nautitte vapaasti eri huvialueista ja voitte halutessanne poistua välillä koko Zonesista.

Zones-ranneke luokkaretkelle 15 €/hlö (norm. 21 €/hlö)

  • Opettajille ja avustajille maksuton ranneke ja kahvit kaupan päälle
  • Tarjous on voimassa koululaisryhmille 12.-27.5.2020 ti-pe.
  • Edellyttää ennakkovarausta ja yhteismaksua. Lippujen lunastus paikan päällä. Koulut ja kunnat myös laskutuksella (laskutuslisä 5 €).

Viihdekeskuksen omalta Eat & Sweet Zonelta löytyy huvittelun keskelle suolaista tai makeaa huikopalaa – ja opelle ilmaiset kahvit!

Luokkaretki Pikseli-virtuaalipuistoon!

Pikseli on huikea virtuaalitodellisuuteen keskittyvä alue, johon pääsette erillisellä pääsylipulla. Luvassa on ennenkokemattomia aistielämyksiä, joissa seikkaillaan niin taivaalla kuin merenpohjassakin. Pikselin voi yhdistää lisämaksulla luokkaretkipakettiin, mutta siinä riittää hupia myös luokkaretken pääkohteeksi.

Pikselin kaikissa 12 pelitilassa on käytössä sama pelivalikoima sekä yhdet VR-lasit, joita voi käyttää vuorotellen enintään kolme henkeä. Moninpeleissä kullekin osallistujalle tarvitaan oma pelitila.

Pikselin hinta koululaisryhmille 15 €/hlö (30 min peliaikaa)

  • Hinta on voimassa 12.-27.5.2020 ti-pe
  • Olemme avoinna luokkaretkikaudella 12.-27.5.2020 ti-to klo 12‑19 ja pe klo 12‑20

Varaukset ja tiedustelut

Soita 0207 310 500 tai meilaa [email protected]

Mahdolliset peruutukset viimeistään kolme vuorokautta ennen varattua ajankohtaa.