Särkänniemi Zones

Verkkokauppa

Ostoskori
0,00 

Liput

 • Ale! 1 Zone

  1 Zone

  Hinta paikan päältä ostettaessa 13 €.
  Oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit, pelit ja laitteet) yhdellä zonella (Kid Zone / Family Fun Zone / Action Zone (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan. Tutustu huvialueiden tarjontaan täällä.

  13,00  11,00 
  Poista
 • 1 Zone

  Family Fun Zone -sarjalippu

  Sarjalippu sisältää viisi Family Fun Zone -ranneketta. Family Fun Zone -ranneke oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit ja laitteet) Family Fun Zonella yhden päivän ajan. Sarjalippu on voimassa 31.5.2020 saakka. Tutustu Family Fun Zonen tarjontaan täällä.

  44,90 
 • 1 Zone

  Family Fun Zone -sarjalippu arki

  Sarjalippu sisältää viisi Family Fun Zone -ranneketta. Family Fun Zone -ranneke oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit ja laitteet) Family Fun Zonella yhden päivän ajan. Sarjalippu on voimassa arkisin keskiviikosta perjantaihin 31.5.2020 saakka. Tutustu Family Fun Zonen tarjontaan täällä.

  39,90 
 • Joulukombo

  Sisältää Zones-rannekkeen sekä Särkänniemen Joulurannekkeen, joka sisältää pääsyn myös Koiramäen jouluun.

  Zones-ranneke oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit, pelit ja laitteet) Kid Zonella, Family Fun Zonella ja Action Zonella (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan. Zones-ranneke on käytettävissä 31.5.2020 saakka.

  Joulurannekkeella pääset kokemaan kaikki Koiramäen joulun huvit ja talvikauden kohteet (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Voit käyttää Joulurannekkeen minä tahansa Koiramäen joulun aukiolopäivänä! Katso Koiramäen joulun aukioloajat täältä.

  Voit tilata Joulukombon postitettuna kotiin (huomioithan postin toimitusajat!) tai noutaa sen Särkänniemi Zonesin lipunmyynnistä tai Särkänniemestä Näsinneulan aulainfosta.

  29,90 
 • 1 Zone

  Kid Zone -sarjalippu

  Sarjalippu sisältää viisi Kid Zone -ranneketta. Kid Zone -ranneke oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit ja laitteet) Kid Zonella yhden päivän ajan. Sarjalippu on voimassa 31.5.2020 saakka. Tutustu Kid Zonen tarjontaan täällä.

  44,90 
 • 1 Zone

  Kid Zone -sarjalippu arki

  Sarjalippu sisältää viisi Kid Zone -ranneketta. Kid Zone -ranneke oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit ja laitteet) Kid Zonella yhden päivän ajan. Sarjalippu on voimassa arkisin keskiviikosta perjantaihin 31.5.2020 saakka. Tutustu Kid Zonen tarjontaan täällä.

  39,90 
 • Ale! Zones-ranneke

  Zones-ranneke

  Hinta paikan päältä ostettaessa 21 €.
  Oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit, pelit ja laitteet) Kid Zonella, Family Fun Zonella ja Action Zonella (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan. Tutustu huvialueiden tarjontaan täällä.

  21,00  19,00 
 • Ale! Zones-ranneke (lapset alle 100 cm)

  Zones-ranneke (lapset alle 100cm)

  Hinta paikan päältä ostettaessa 11 €.
  Alle 100 cm:lle, oikeuttaa huvitteluun (sallitut aktiviteetit, pelit ja laitteet) Kid Zonella, Family Fun Zonella ja Action Zonella (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan. Tutustu huvialueiden tarjontaan ja huvilaitteiden turvallisuusrajoihin täällä.

  11,00  9,00 
 • Zones-ranneke

  Zones-sarjalippu

  Sarjalippu sisältää viisi Zones-ranneketta. Zones-ranneke oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit, pelit ja laitteet) Kid Zonella, Family Fun Zonella ja Action Zonella (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan. Sarjalippu on voimassa 31.5.2020 saakka. Tutustu huvialueiden tarjontaan täällä.

  84,90 
 • Zones-ranneke

  Zones-sarjalippu arki

  Sarjalippu sisältää viisi Zones-ranneketta. Zones-ranneke oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit, pelit ja laitteet) Kid Zonella, Family Fun Zonella ja Action Zonella (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan. Sarjalippu on voimassa arkisin keskiviikosta perjantaihin 31.5.2020 saakka. Tutustu huvialueiden tarjontaan täällä.

  74,90 
shopping-basket