Osta liput kätevästi netistä | Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Liput ja hinnat Kassa

 • Ale!

  1 Zone

  13,00  11,00 

  Hinta paikan päältä ostettaessa 13 €.
  Oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit, pelit ja laitteet) yhdellä zonella (Kid Zone / Family Fun Zone / Action Zone (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan.

  Poista
 • Karmiva syyslomapaketti

  32,90 

  Sisältää Zones-rannekkeen sekä Särkänniemen Karnevaalirannekkeen. Karnevaaliranneke on voimassa Karmivassa karnevaalissa yhden päivän ajan 12.‑19.10. (pl. ma 14.10.). Zones-ranneke on voimassa yhden päivän ajan Särkänniemi Zonesin aukioloaikojen puitteissa 31.12.2019 saakka.

 • Ale!

  Zones-ranneke

  21,00  19,00 

  Hinta paikan päältä ostettaessa 21 €.
  Oikeuttaa huvitteluun (aktiviteetit, pelit ja laitteet) Kid Zonella, Family Fun Zonella ja Action Zonella (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan.

 • Ale!

  Zones-ranneke (lapset alle 100cm)

  11,00  9,00 

  Hinta paikan päältä ostettaessa 11 €.
  Alle 100 cm:lle, oikeuttaa huvitteluun (sallitut aktiviteetit, pelit ja laitteet) Kid Zonella, Family Fun Zonella ja Action Zonella (poislukien Pikseli) yhden päivän ajan.

Alle 1-vuotiaat 0 €

Perhelippu 79 €

sis. 4 kpl Zones-rannekkeita, joista ainakin yhden tulee olla aikuisella. Myynnissä ainoastaan Zonesin lipunmyynnissä.

Premium-ranneke 39 €

sis. Zones-rannekkeen sekä pelitilan Pikselin virtuaalipuistosta 30 minuutiksi. Myynnissä ainoastaan Zonesin lipunmyynnissä.

Pikseli

Pikselin hinnoittelu perustuu peliaikaan, jonka puitteissa elämykset koetaan. Jokainen 30 tai 60 minuutin ajaksi varattava pelitila sisältää yhdet virtuaalilasit, joita voi käyttää vuorotellen maksimissaan kolme kävijää.

Yhdessä koettavat elämykset vaativat, että jokaisella yksittäisellä kävijällä on omat lasit, eli oma pelitila.

30min 20 €
60min 36 €

    Tuote Hinta Määrä Yhteensä

Ostoskori yhteensä

Välisumma 0,00 
Yhteensä 0,00 

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

 • Digitaalinen toteutus