Synttärit Särkänniemi Zones sisähuvipuistossa

Synttärit Särkänniemi Zonesissa!

Suomen suurin ja monipuolisin sisäpuisto tarjoaa huikeat mahdollisuudet kaikenikäiset synttäreiden juhlintaan. Kolme eri zonea (huvittelualuetta) ja Pikselin virtuaalipuisto – koosta juuri sankarin ja vieraiden näköiset juhlat!!

Huvittelusynttärit

Särkänniemi Zones sisähuvipuisto tarjoaa valmiin kattauksen hauskanpitoa jokaiseen makuun. Vauhtia huvilaitteissa, hyppimisen riemua trampoliinialueella, yhteislaulua karaokessa, jännittäviä hetkiä simulaattoreissa tai seikkailun tuntua laserpelitaistelussa. Tutustu Zonejemme sisältöön, valitse sopiva tai kaikki!

Synttärimme sisältävät:

Hinnat:

Arkisynttärit (ti-pe) 15 €/hlö,
viikonloppusynttärit (la-su) 17 €/hlö
+ valitsemasi tarjoilut (kts. vaihtoehdot alla).
Tilaan on mahdollisuus tuoda myös omat tarjoilut, tällöin hintaan lisätään 30 € maksu.

Vai haluatko käyttöön kaikki Zonet? Upgreidaa liput kaikki zonet käsittäväksi Zones-rannekkeeksi, + 5 €/hlö!

Pikseli virtuaalipuistosynttärit

Pikseli-synttäreillä pääset virtuaaliseikkailulle! Miltä kuulostaisi seikkailu kattojen yllä, tai kiipeäminen Mount Everestille? Pelimme ja elämyksemme laittavat lapset tekemään yhdessä ja liikkumaan koko kehollaan. Riemunkiljahdukset ovat taattuja, ja kokemus ehdottomasti ainutlaatuinen. Pikselin virtuaalipuistoon varataan aina pelitila, joka sisältää yhdet virtuaalilasit sekä ohjaimet. Kerrallaan yhdessä pelitilassa voi siis pelata vain yksi henkilö. Pelitiloja meillä on kaikkiaan 12 kpl.

Pikseli-synttärimme sisältävät:

 • VIP-huoneen käyttöösi 1,5 h ajaksi
 • Pikselin pelitila
  • Jokaiselle osallistujalle oma pelitila 30 min ajaksi, hinta 22 €/hlö + valitsemasi tarjoilut (kts. vaihtoehdot alla)
  • Jokaiselle osallistujalle oma pelitila 60 min ajaksi, hinta 38 €/hlö + valitsemasi tarjoilut (kts. vaihtoehdot alla)
  • Pelitila 60 min ajaksi, kaksi henkilöä pelaa vuorotellen, hinta 20 €/hlö (huom! Jos osallistujia on pariton määrä, saa yksi henkilö yhden pelitilan 30 min ajaksi) + valitsemasi tarjoilut (kts. vaihtoehdot alla)

Tilaan on mahdollisuus tuoda myös omat tarjoilut, tällöin hintaan lisätään 30 € maksu.

Haluatko lisätä Pikseli-synttäreihin myös Särkänniemi Zones sisähuvipuiston muita huvituksia?

 

 • Hohtominigolf TAI Laserpelitaistelu
  +5 €/hlö/kierros
 • Koko Action Zonen huvitarjonta (sis. Laserpelitaistelu, hohtominigolf, SimVision VR-peli, Donitsi-huvilaite, karaoke, Laser Maze, Time Freak, lippu voimassa koko päivän)
  +9 €/hlö
 • Koko Särkänniemi Zones sisähuvipuiston tarjonta (lippu voimassa koko päivän)
  +18 €/hlö

Karaokebileet!

Nyt saa laulaa! Zones by Särkänniemen karaokehuoneet ovat varattavissa myös yksityiskäyttöön. Vietätpä siis synttäreitä, polttareita tai muuten vain hauskaa iltaa kavereiden kanssa, aloita se yhteisellä lauluhetkellä. Muvika Karaoke tarjoaa tuhansien laulujen valikoiman! Hintaan sisältyy myös koko muu Action Zonen tarjonta, mm. 9-ratainen hohtominigolf, VR-pelit sekä Lasersota.

Karaokebilepakettimme sisältävät:

Hinnat:
arkisin (ti-pe) 18 €/hlö,
viikonloppuisin (la-su) 23 €/hlö

Vai haluatko käyttöön kaikki Zonet? Upgreidaa liput kaikki zonet käsittäväksi Zones-rannekkeeksi, + 7 €/hlö!

Synttäritarjoilut

Juhlien järjestäminen on vaivatonta, mikäli tilaat synttäriherkut meiltä. Valitse oma suosikkisi valmiista paketeista, tai kasaa oma versiosi!

Herkkupaketti
 • Zones jäätelöannos (S-koko): Zones-jäätelöannos on tekijänsä näköinen. Ota kuppi, täytä se haluamallasi määrällä softista ja tuunaa sen jälkeen karkeilla, kastikkeilla ja strösseleillä koristelupisteessämme. Tarjolla on 12 erilaista strösseliä/karkkia, ja 4 eri kastiketta!
 • Popcornia
 • Irtokarkkeja
 • Sipsejä
 • Mehua/vettä (voit vaihtaa mehun virvoitusjuomaan, +2,50 €/hlö)

8,90 €/hlö


Herkkupaketti Hodareilla
 • Hot Dogit: Herkulliset Zonesin nakkihodarit, vaihtoehtona myös kasvishodari.
 • Zones jäätelöannos (pieni): Zones-jäätelöannos on tekijänsä näköinen. Ota kuppi, täytä se haluamallasi määrällä softista ja tuunaa sen jälkeen karkeilla, kastikkeilla ja strösseleillä koristelupisteessämme. Tarjolla on 12 erilaista strösseliä/karkkia, ja 4 eri kastiketta!
 • Popcornia
 • Irtokarkkeja
 • Sipsejä
 • Mehua/vettä (voit vaihtaa mehun virvoitusjuomaan, +2,50 €/hlö)

10 €/hlö


Tuunaa herkkupaketteja lisäämällä tuotteita, tai koko oma pakettisi!

HotDogit 3,90 €

Zones-jäätelöannos on tekijänsä näköinen. Ota kuppi, täytä se haluamallasi määrällä softista ja tuunaa sen jälkeen karkeilla, kastikkeilla ja strösseleillä koristelupisteessämme. Tarjolla on 12 erilaista strösseliä/karkkia, ja 4 eri kastiketta!

 • L 6,50 €
 • M 4,90 €
 • S 3,90 €

PopCorn 3,50 €

Hattara 3,50 €

Slush-jäähilejuoma 3,50 €

Irtokarkit 0,98 €/100 gr

Virvoitusjuoma 2,90 €

Voit halutessasi toki tuoda myös kaikki herkut valmiina, tällöin veloitamme 30 €/varaus. Muistathan tällöin tuoda myös omat tarjoiluastiat

Varaukset: info@sarkanniemizones.fi, p. 0207 310 500

Varaukset

 • Min. 4 hlö, varaukset p. 0207 310 500, info@sarkanniemizones.fi
 • Lopullinen henkilömäärä tulee ilmoittaa viimeistään 3 arkipäivää ennen juhlapäivää.

Ryhmissä, joissa on alle 12-vuotiaita henkilöitä, tulee paikalla olla aina vähintään 1-2 valvojaa per 10 hlöä. Valvojien liput ovat maksuttomia, lisäksi tarjoamme valvojille kahvin/teen veloituksetta. Valvojan tulee olla vähintään 15 vuotta täyttänyt.

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

 • Digitaalinen toteutus