Särkänniemi Zones

Yllätä ryhmäsi ja juhlavieraasi!

Zones on palveleva juhlapaikka, jossa järjestät helposti yritystilaisuudet, synttärit, polttarit, retkipäivät ja muut tapahtumat. Autamme mieluusti sinua tilaisuutesi suunnittelussa ja toteutuksessa!

Yritystilaisuus

Zonesin huvikohteet ja aktiviteetit sopivat mainiosti asiakastilaisuuteen, tiimin tykypäivään tai palaverin oheisohjelmaksi. Viihdekeskuksesta löytyy runsaasti ohjelmaa, josta voitte nauttia joko valmiina kisapakettina tai vapaasti valiten.

Voit myös varata haluamasi kokoisen VIP-tilan yksityiskäyttöön ja tilata mieleisesi tarjoilut – osassa tiloistamme on anniskeluoikeudet.

Lue lisää

Ryhmäretki

Zones on viihtyisä ja monipuolinen käyntikohde kaikkiin muihinkin lasten, nuorten ja aikuisten arkisiin tai juhlaviin kohtaamisiin. Lunastamalla kaikille omat rannekkeet saatte käyttöönne kaikki eri huvitukset. Voitte myös varata vain tietyn alueen ja keskittyä vaikkapa pelkkään hohtominigolfiin – aivan kuten haluatte!

Lue lisää

Synttärit

Monipuolinen tarjontamme taipuu sujuvasti niin lasten kuin aikuistenkin syntymäpäivän kohokohdaksi. Voitte poiketa porukalla pomppulinnaan tai karaokeen tai varmistaa koko synttärien onnistumisen ennakkoon varatulla juhlapaketilla. Synttäripakettimme sisältää VIP-huoneen 1,5 tunniksi sekä valitsemasi huvialueen käytön koko juhlapäiväksi.

Lue lisää

Polttarit

Zones tarjoaa vauhdikkaat puitteet myös polttareihin! Ennen ratkaisevaa avioaskelta kannattaa testata morsiamen tai sulhasen karaoke-, minigolf- ja keilaustaidot – puhumattakaan virtuaalikestävyydestä! Saman katon alta löytyvät niin aktiviteetit kuin tarjoilut anniskeluoikeuksineen.

Lue lisää

Luokkaretki

Tässäpä luokkaretkikohde, joka on niin lasten ja nuorten kuin opettajankin mieleen! Meillä varaaminen on helppoa, hinnat edulliset, sää aina parhaimmillaan ja ohjelmaa riittää niin sporttiseen, riehakkaaseen kuin rauhallisempaankin makuun. Huvittelun lomaan löytyy suolaisia tai makeita herkkuja – ja opelle ilmaiset kahvit!

Lue lisää

Kysy lisää palveluistamme!

Soita 0207 310 500 tai meilaa [email protected]