Hyvä tietää | Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Hyvä tietää

Asiakaspalaute

Kirjallista palautetta voi jättää palautepisteisiin Chill Zonella ja Eat & Sweet Zonella. Otamme mielellämme palautetta vastaan myös sähköpostitse (info(a)sarkanniemizones.fi) tai puhelimitse p. 020 7310 500.

Asiakaspalvelu

Särkänniemi Zonesin asiakaspalvelu auttaa sinua puiston aukioloaikoina puh. 020 7310 500. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen info(a)sarkanniemizones.fi. Asiakaspalvelumme vastaa myös löytötavaroita koskeviin kysymyksiin.

Aukioloajat

Aukioloaikamme löytyvät täältä. Ideaparkin aukioloajat voit tarkistaa Ideaparkin sivuilta: www.ideapark.fi.

Pysäköinti

Pysäköinti Ideaparkin pysäköintialueilla on maksutonta. Katso lisätiedot Ideaparkin sivuilta http://lempaala.ideapark.fi/kulkuyhteydet/. Lisätiedot kulkuyhteyksistä kohdasta saapuminen.

Sisäänpääsy

Särkänniemen sisähuvipuistoon on ilmainen sisäänpääsy. Laitteiden, aktiviteettien ja pelien käyttöön tai kokeiluun tarvitset kuitenkin lipputuotteen. Voit ostaa lipputuotteen joko valitsemallesi yhdelle zonelle (Kid, Family Fun tai Action Zone) tai kaikille kolmelle zonelle. Lippuun kuuluvat kaikki ko. zonella olevat aktiviteetit ja huvitukset. Pelialueen pelit maksavat 1 €/peli. Ranneke on voimassa siihen merkatun päivän ajan, jonka aikana puistosta poistuminen on mahdollista.

Maksuvälineet

Myyntipisteissä maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit (Visa, Eurocard, Mastercard) sekä Visa Electron. Myyntipisteissä on käytössä sirukorttilukijat.

Kulttuurisetelit

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit eivät valitettavasti käy Zonesin lipputuotteiden maksuvälineenä, sillä nykyisen lainsäädännön mukaan Särkänniemi Zonesin toiminnan ei katsota kuuluvan kulttuuritoiminnan piiriin. Pikselin peliaikaa voi kuitenkin maksaa Smartumeilla. Huomioithan, että etu on henkilökohtainen.

Palautukset

Verkkokaupasta tilattuja lipputuotteita ei voi vaihtaa eikä palauttaa. Myöskään paikan päältä Särkänniemi Zonesista tai jälleenmyyjiltä ostettuja lipputuotteita ei lunasteta takaisin.

Savuttomuus

Tupakointi Särkänniemi Zonesissa ja Ideaparkin sisätiloissa on kielletty. Kauppakeskuksen tupakointipaikat on merkitty erikseen.

Liikuntarajoitteiset

Särkänniemi Zones sisähuvipuiston alueella pääsee liikkumaan pyörätuolilla. Huomioithan, että huvipuistossa pyörätuolia ei ole tarjolla.

Henkilökohtaiset avustajat

Yksilöllistä tukea tarvitsevan liikuntarajoitteisen, näkö-, kuulo- tai kehitysvammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman avustajaluvan, jolla avustaja pääsee avustettavan kanssa laitteisiin ja kohteisiin.

Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun. Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle. Avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö.

Avustajan tarpeen todentamiseksi hyväksymme esimerkiksi EU:n Vammaiskortin, jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta. Autististen lasten ja dysfasia-lasten avustajien osalta noudatamme samaa käytäntöä.

Avustajalupaa voi tiedustella paikan päällä lipunmyynnistämme. Avustettavan tulee olla mukana avustajalupaa haettaessa.

Pituus-, ikä- ja kokorajoitukset

Alaikäiset lapset huvittelevat Särkänniemi Zonesissa aina huoltajiensa vastuulla. Huoltajan tulee varmistua siitä, että lapsella/nuorella on riittävät kyvyt ymmärtää ja noudattaa puistossa esimerkiksi laitteisiin liittyviä turvamääräyksiä. 8-14-vuotiaan lapsella tulee hätätilanteen sattuessa olla mahdollisuus ottaa yhteys lähistöllä olevaan aikuiseen. Huomaathan että Zonesissa on aikuisille suunniteltu Chill Zone, jossa on tarjolla esimerkiksi maksuton toimiva verkkoyhteys vaikka työn tekemiseen.

Alle 1-vuotiaat lapset pääsevät Särkänniemi Zones sisähuvipuistoon veloituksetta.

Laitteiden pituus- ja painorajat ovat laitevalmistajien määrittämiä ja viranomaisten hyväksymiä turvallisuusrajoja, joista emme voi tinkiä.

Terveydelliset rajoitukset

Jos olet raskaana, sinulla on sydän- ja verisuonitauteja tai tuki- ja liikuntaelinsairauksia, emme suosittele etenkään hurjimpia laiteajoja. Mikäli epäilet laitteen aiheuttavan itsellesi terveysriskejä, älä mene kyytiin.

Jonossa ja laitematkalla

Mahdollisen jonotuksen tulee sujua rauhallisesti ilman tönimistä ja ohittamista. Laitteessa on oltava paita päällä ja kovapohjaiset kengät jalassa. Ennen laitematkaa tulee varmistaa, ettei taskuista putoa irtoesineitä.  Syöminen ja juominen laitteissa on kielletty. Laitehenkilökunnan ohjeita tulee noudattaa. Huvilaitteita ajamme vuorotellen, hiljaisempina aikoina asiakkaiden toiveiden mukaan. Aikataulun löydät laitteiden edestä kellotauluista. Paljain jaloin alueella oleskelu on hygieniasyistä kielletty.

Kuvaaminen

Tavallisia kameroita tai älypuhelimia ei saa viedä huvilaitteisiin. Särkänniemi Zones sisähuvipuisto ei ole velvollinen korvaamaan alueella hajonneita tai hävinneitä tavaroita.

Säilytys

Sisäänkäynnin yhteydessä on vaatesäilytystila, jossa on myös rajallinen määrä lukittavia kaappeja. Vaatteiden ja tavaroiden säilytys tapahtuu omalla vastuulla.

Muutokset

Teknisten ongelmien vuoksi voimme joutua sulkemaan laitteita tai muuttamaan ennalta ilmoitettua ohjelmaa. Ostettuja lipputuotteita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Lastenhoitohuone

Lastenhoitohuone löytyy vaatesäilytyksen yhteydestä. Samassa tilassa on myös varattu rauhallista tilaa imettämiseen. Lastenruokien lämmittäminen onnistuu sisääntulon luona sijaitsevalla asiakasmikrolla tai Eat & Sweet Zonella.

Eksyneet lapset

Ota yhteyttä henkilökuntaan, joka on koulutettu tilanteiden varalta. Kuulutukset tehdään lipunmyynnistä sisääntulon luota.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä henkilökuntaamme. Koulutamme henkilökuntaamme ensiaputilanteiden varalta.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voi tiedustella Särkänniemi Zonesin asiakaspalvelusta osoitteesta (info(a)sarkanniemizones.fi). Löytyneet tavarat voi noutaa paikan päältä tai ne voidaan toimittaa postiennakolla (asiakas maksaa postikulut, hinta alkaen 6 €/lähetys löytötavaran koosta riippuen). Yli 20 euron arvoiset tavarat toimitetaan Tampereen poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon.

Alkoholijuomat

Alkoholijuomien tuominen alueelle on kielletty.

Ympäristö

Huomioithan vierailusi aikana, että roskat menevät niille tarkoitettuihin astioihin. Näin Särkänniemi Zones sisähuvipuisto säilyy siistinä ja kaikki viihtyvät alueella. Pyrimme kierrättämään kaiken syntyvän jätteen, joten roskien lajittelu kannattaa myös huomioida.

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

  • Digitaalinen toteutus