Särkänniemi Zones

Zonesin tuoreimmat kuulumiset

Huviuutiset

Särkänniemi Zones on toistaiseksi suljettu

Särkänniemi Zones on toistaiseksi suljettu

Särkänniemi Zones noudattaa viranomaisten antamia suosituksia ja on toistaiseksi suljettuna tiistaista 17.3. alkaen. HUOM! Särkänniemi Zones on toistaiseksi suljettuna 17.3.2020 alkaen viranomaisten suositusten johdosta. Puiston ollessa suljettuna vastaamme asiakaspalvelun sähköposteihin ja lähetämme verkkokauppatilauksia vain noin kerran viikossa.

Olemme jatkaneet ennakkoon ostettujen rannekkeiden voimassaoloaikaa automaattisesti 30.9.2020 saakka. Varatut synttärit saa siirtää ilman kuluja myöhäisemmäksi.

Tiedotamme verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavilla, kun Särkänniemi Zones taas aukeaa. Tervetuloa huvittelemaan silloin!

Töihin huippuporukkaan?

Töihin huippuporukkaan?

Särkänniemi Zonesiin etsitään kesäksi puistotyöntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin sekä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen yhtä puistovastaavaa. Lue lisää täältä!

Huvipassilla huvittelet rajattomasti kolmen kuukauden ajan!

Huvipassilla huvittelet rajattomasti kolmen kuukauden ajan!

Huvipassilla huvittelet vaikka joka päivä kolmen kuukauden ajan! Kortinhaltija voi lunastaa passia näyttämällä itselleen yhden Zones-rannekkeen/päivä Särkänniemi Zonesin lipunmyynnistä.

Huvipassit ovat saatavilla paikan päältä hintaan 89,90 €. Passia varten tarvitsemme pienikokoisen kuvan kortinhaltijasta. Huvipassi on henkilökohtainen ja se on voimassa 3kk ostopäivästä.