Särkänniemi Zones

Zonesin tuoreimmat kuulumiset

Huviuutiset

Töihin huippuporukkaan?

Töihin huippuporukkaan?

Särkänniemi Zonesiin etsitään kesäksi puistotyöntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin sekä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen yhtä puistovastaavaa. Lue lisää täältä!

Talviloman aukioloajat

Talviloman aukioloajat

Talvilomaviikoilla 17.2.-1.3.2020 olemme avoinna seuraavasti:
Ma-pe klo 11-19
La klo 11-19
Su klo 12-18.

Katso muut aukioloajat täältä.

 

Huvipassilla huvittelet rajattomasti kolmen kuukauden ajan!

Huvipassilla huvittelet rajattomasti kolmen kuukauden ajan!

Huvipassilla huvittelet vaikka joka päivä kolmen kuukauden ajan! Kortinhaltija voi lunastaa passia näyttämällä itselleen yhden Zones-rannekkeen/päivä Särkänniemi Zonesin lipunmyynnistä.

Huvipassit ovat saatavilla paikan päältä hintaan 89,90 €. Passia varten tarvitsemme pienikokoisen kuvan kortinhaltijasta. Huvipassi on henkilökohtainen ja se on voimassa 3kk ostopäivästä.

Virtual Zone avataan keskiviikkona 5.2.

Virtual Zone avataan keskiviikkona 5.2.

Action Zonelle avataan keskiviikkona 5.2. Virtual Zone, joka sisältää uuden SimWay Hunt -simulaattorin, jossa pääset seikkailemaan pistoolisankarina villin lännen maisemiin, sekä neljä VR-pelitilaa, joissa vaihtuvat VR-pelit. Ensimmäisinä peleinä valikoimissamme ovat superhauska Fruit Ninja sekä Angry Birds. Lisäksi Virtual Zonella sijaitsee myös jo olemassa olevat kaksi SimVision VR-peliämme, joissa voi kisailla vaikka kaverin kanssa lyhyissä VR-peliturnauksissa. Virtual Zonen aktiviteetit ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä joko Zones- tai Action Zone rannekkeella. Tule ja sukella VR-pelien aistielämyksiin!