Särkänniemi Zones

Usein kysyttyä

Mitä ovat zonet?

Huvikeskuksestamme löytyy kolme eri aluetta eli zonea, joiden huvitarjonnat näet täällä. Voit ostaa kaikki zonet kattavan Zones-rannekkeen tai rannekkeen valitsemallesi zonelle.

Saako lapsen jättää puistoon yksin?

Lapset ovat aina aikuisen vastuulla. 8 vuotta täyttänyt lapsi voi huvitella yksinkin, mutta hänen täytyy osata noudattaa laitteiden turvallisuusohjeita ja selvitä yllättävistä tilanteista. 8–14-vuotiaan lapsen täytyy aina voida ottaa yhteys lähellä olevaan aikuiseen.

Mihin laitteisiin lapsi pääsee?

Osassa laitteista on viranomaisten ja laitevalmistajien asettamia pituus- tai ikärajoja, joista emme voi tinkiä. Teattereiden K7-ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta mukana olevan yli 18-vuotiaan vastuulla.

Tarvitseeko aikuinen lipun?

Alueelle on vapaa pääsy, mutta huvitusten käyttöön tarvitaan lippu. Meillä on paljon tarjontaa myös aikuisille!

Miksi Zonesissa ollaan kengät jalassa?

Laitevalmistajien vaatimuksesta laitteissa käytetään turvallisuussyistä kovapohjaisia kenkiä, jotka pysyvät hyvin jalassa. Esim. pomppulinnoissa taas ollaan ilman kenkiä sukkasillaan. Paljain jaloin ei puistossamme hygieniasyistä sovi olla.

Voiko alueelta poistua välillä?

Kyllä, alueelta voi poistua ja palata vapaasti. Alueelle on vapaa pääsy, joten tänne voi poiketa myös vain tutustumaan tai kahville!

Voiko teillä pitää lasten synttäreitä?

Ilman muuta! Lisätietoa suosituista synttäreistämme löytyy täältä.

Ovatko synttärit ohjattuja?

Synttärimme ovat omatoimisia. Kerromme toki Zonesin sisällöistä ja ohjaamme teidät VIP-huoneeseenne, mutta kokemuksen mukaan lapset eivät juuri kaipaa täällä ohjattua toimintaa – hehtaarin verran huvituksia riittää yksinkin.

Voiko tuoda omat tarjottavat?

Kyllä, monista paikoista poiketen meille voi pienen lisämaksun maksamalla tuoda myös omat tarjoilut.

Kysy lisää palveluistamme!

Soita 0207 310 500 tai meilaa [email protected]