Särkänniemi Zones

Usein kysyttyä

Mitä ovat zonet?

Huvikeskuksestamme löytyy kolme eri aluetta eli zonea, joiden huvitarjonnat näet täällä. Voit ostaa kaikki zonet kattavan Zones-rannekkeen tai rannekkeen valitsemallesi zonelle.

Saako lapsen jättää puistoon yksin?

Lapset ovat aina aikuisen vastuulla. 8 vuotta täyttänyt lapsi voi huvitella yksinkin, mutta hänen täytyy osata noudattaa laitteiden turvallisuusohjeita ja selvitä yllättävistä tilanteista. 8–14-vuotiaan lapsen täytyy aina voida ottaa yhteys lähellä olevaan aikuiseen.

Mihin laitteisiin lapsi pääsee?

Osassa laitteista on viranomaisten ja laitevalmistajien asettamia pituus- tai ikärajoja, joista emme voi tinkiä. Teattereiden K7-ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta mukana olevan yli 18-vuotiaan vastuulla.

Tarvitseeko aikuinen lipun?

Alueelle on vapaa pääsy, mutta huvitusten käyttöön tarvitaan lippu. Meillä on paljon tarjontaa myös aikuisille!

Miksi Zonesissa ollaan kengät jalassa?

Laitevalmistajien vaatimuksesta laitteissa käytetään turvallisuussyistä kovapohjaisia kenkiä, jotka pysyvät hyvin jalassa. Esim. pomppulinnoissa taas ollaan ilman kenkiä sukkasillaan. Paljain jaloin ei puistossamme hygieniasyistä sovi olla.

Voiko alueelta poistua välillä?

Kyllä, alueelta voi poistua ja palata vapaasti. Alueelle on vapaa pääsy, joten tänne voi poiketa myös vain tutustumaan tai kahville!

Voiko teillä pitää lasten synttäreitä?

Ilman muuta! Lisätietoa suosituista synttäreistämme löytyy täältä.

Ovatko synttärit ohjattuja?

Synttärimme ovat omatoimisia. Kerromme toki Zonesin sisällöistä ja ohjaamme teidät VIP-huoneeseenne, mutta kokemuksen mukaan lapset eivät juuri kaipaa täällä ohjattua toimintaa – hehtaarin verran huvituksia riittää yksinkin.

Voiko tuoda omat tarjottavat?

Kyllä, monista paikoista poiketen meille voi pienen lisämaksun maksamalla tuoda myös omat tarjoilut.

Mitä on virtuaalitodellisuus?

Virtuaalitodellisuus mullistaa pelaamisen ja elokuvien katsomisen, sillä sen avulla pääsee fyysisesti osaksi tarinaa ja mukaan seikkailuun. Näkö-, kuulo- ja tuntoaistia hyödyntävä simulaatio tekee kokemuksesta vaikuttavan ja todentuntuisen.

Mitä virtuaalitodellisuudessa voi kokea?

Virtuaalitodellisuudessa voi käytännössä kokea mitä tahansa. Pikselissä asiakkaan käytettävissä on laaja valikoima pelejä, lyhytelokuvia ja luontoelämyksiä.

Kuinka paljon Pikselissä käynti maksaa?

Peliaika maksaa 20 € puolelta tunnilta ja 36 € tunnilta, paitsi pakohuonepeleissä 42 € tunnilta. Ryhmällä hinta riippuu varattujen pelitilojen määrästä. Kahden pelitilan varaaminen tunniksi maksaa siis 72 € riippumatta pelaajien määrästä. Pakohuonepeleissä jokainen tarvitsee oman pelitilan.

Kuinka monta ihmistä mahtuu yhteen pelitilaan?

Pelitilassa on vain yhdet virtuaalitodellisuuslasit ja -ohjaimet. Tilan voi varata enintään kolmelle hengelle, jotka jakavat peliajan keskenään vuorotellen.

Pitääkö tietty peli tai elämys valita etukäteen?

Ei tarvitse. Kaikissa pelitiloissa on samat sisällöt, joita voi peliaikana valita ja vaihdella mielensä mukaan. Pelaamaan voi poiketa aina, kun tilaa on. Kannattaa kuitenkin tehdä ennakkovaraus, jos haluaa varmistaa pelaamaan pääsyn tiettyyn aikaan ja varsinkin, jos tarvitsee ryhmälle yli 6 pelitilaa.

Kauanko ennen varauksen alkua Pikseliin täytyy saapua?

Kannattaa tulla paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Voiko Pikselissä järjestää synttäreitä ja tilaisuuksia?

Ehdottomasti! Lisätietoja erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä löytyy täältä.

Voinko käyttää silmälaseja virtuaalitodellisuuslasien kanssa?

Suurin osa silmälaseista mahtuu VR-lasien alle. Jos olet epävarma, poikkea paikalla ennen varaamista ja kokeile laseja henkilökuntamme kanssa. VR-laseja kannattaa testata myös ilman silmälaseja!

Onko Pikselillä ikärajaa?

Pikselin suositusikäraja on 7-vuotiaasta ylöspäin. Noudatamme ikärajoja tarkkaan ja piilotamme nuoremmilta asiakkailtamme pelit, joita he eivät saa pelata.

Onko teillä moninpelejä?

Toki! Virtuaalitodellisuus on vaikuttavinta ja hauskinta yhdessä koettuna. Moninpelien pelaamiseen tarvitaan vähintään kaksi pelitilaa, sillä jokaisessa pelitilassa on vain yhdet VR-lasit ja -ohjaimet.

Kysy lisää palveluistamme!

Soita 0207 310 500 tai meilaa [email protected]