Särkänniemi Zones

Infoa ja opastusta

Asiakaspalaute

Anna ruusut tai risut kirjallisesti palautepisteisiin Chill Zonella ja Eat & Sweet Zonella. Voit myös meilata osoitteeseen [email protected] tai pirauttaa numeroon 020 7310 500.

Asiakaspalvelu

Akuutit pulmat ja löytötavara-asiat ratkeavat puiston aukioloaikoina numerossa 020 7310 500. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen [email protected]

Aukioloajat

Zonesin aukioloajat löydät täältä ja Ideaparkin aukioloajat täältä.

Pysäköinti

Käytössäsi on Ideaparkin 4 000 ilmaista pysäköintipaikkaa.

Sisäänpääsy

Pääset Zonesin huvikeskukseen ilmaiseksi. Laitteiden, aktiviteettien ja pelien käyttöä varten saat lipputuotteen kaikille tai yhdelle valitsemallesi alueelle (Kid Zone, Family Fun Zone tai Action Zone). Lipulla pääset kyseisenä päivänä kaikkiin ko. alueen huvituksiin ja voit myös poistua välillä puistosta. Game Zone -alueelle et tarvitse erillistä lippua, maksat vain pelien käytöstä 1 €/peli.

Maksuvälineet

Myyntipisteissä käyvät maksuvälineinä käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit (Visa, Eurocard, Mastercard) sekä Visa Electron.

Palautukset ja muutokset

Verkkokaupasta, jälleenmyyjiltä tai paikan päältä hankittuja lipputuotteita ei voi vaihtaa eikä palauttaa. Jos joudumme teknisten ongelmien vuoksi sulkemaan laitteita tai muuttamaan ennalta ilmoitettua ohjelmaa, ei ostettuja lipputuotteita vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Savuttomuus

Tupakointi Särkänniemi Zonesissa ja Ideaparkin sisätiloissa on kielletty. Kauppakeskuksen tupakointipaikat on merkitty erikseen.

Liikuntarajoitteiset

Huvikeskuksen alueella pääsee liikkumaan omalla pyörätuolilla. Lainattavia pyörätuoleja meillä ei ole tarjolla.

Henkilökohtaiset avustajat

Liikuntarajoitteisen tai näkö-, kuulo- tai kehitysvammaisen asiakkaan täysi-ikäinen avustaja saa avustajaluvan, jolla hän pääsee avustettavan kanssa maksutta laitteisiin ja kohteisiin. Avustustarpeen osoittaa esimerkiksi EU:n Vammaiskortin A-merkintä. Noudatamme autististen ja dysfasia-lasten avustajien suhteen samaa käytäntöä. Avustajalupaa voi pyytää paikan päällä lipunmyynnistämme yhdessä avustettavan henkilön kanssa.

Lapset ja kokorajoitukset

Alaikäiset lapset ovat aina huoltajiensa vastuulla, ja heidän tulee osata noudattaa esimerkiksi laitteiden turvamääräyksiä. 8–14-vuotiaan lapsen mukana tulee olla lähistöltä löytyvä aikuinen. Zonesissa on Chill Zone, jossa toimii maksuton verkkoyhteys vaikka työn tekemiseen. Alle 2-vuotiaat huvittelevat Zonesissa veloituksetta.

Laitteiden pituus- ja painorajat ovat laitevalmistajien määrittämiä ja viranomaisten hyväksymiä turvallisuusmääräyksiä, joista emme voi tinkiä.

Terveydelliset rajoitukset

Emme suosittele hurjimpia laiteajoja raskaana oleville tai asiakkaille, joilla on sydän- ja verisuonitauteja tai tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Älä mene laitteisiin, joiden epäilet aiheuttavan itsellesi terveysriskejä.

Jonossa ja laitematkalla

Jonotathan huvikohteisiin rauhallisesti tönimättä ja ohittamatta. Käytä laitteissa paitaa päällä ja kovapohjaisia kenkiä. Noudata henkilökunnan ohjeita ja varmista, ettei taskuistasi putoa irtoesineitä. Laitteissa syöminen ja juominen sekä alueella paljain jaloin oleskelu on kielletty. Huvilaitteet toimivat niiden edestä löytyvien aikataulujen mukaan ja hiljaisempina aikoina asiakkaiden toiveiden mukaan.

Huvilaitteisiin ei saa viedä kameroita tai älypuhelimia. Sisähuvipuisto ei ole velvollinen korvaamaan alueella hajonneita tai hävinneitä tavaroita.

Säilytys

Sisäänkäynnin yhteydessä on vaatesäilytystila, josta löytyy myös lukittavia kaappeja. Vaatteiden ja tavaroiden säilytys tapahtuu omalla vastuulla.

Lastenhoitohuone

Vaatesäilytyksen yhteydessä on lastenhoitohuone, jossa on myös rauhallista tilaa imettämiseen. Lastenruoat voit lämmittää sisääntulon luona sijaitsevalla asiakasmikrolla tai Eat & Sweet Zonella.

Eksyneet lapset

Ota yhteyttä henkilökuntaan, joka on koulutettu tilanteiden varalta. Kuulutukset tehdään sisääntulon luona sijaitsevasta lipunmyynnistä.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä henkilökuntaamme. Koulutamme henkilökuntaamme ensiaputilanteiden varalta.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voi tiedustella Särkänniemi Zonesin asiakaspalvelusta osoitteesta [email protected] Löytyneet tavarat voi noutaa paikan päältä tai ne voidaan toimittaa postiennakolla asiakkaan laskuun (hinta alkaen 6 €/lähetys löytötavaran koosta riippuen). Yli 20 euron arvoiset tavarat toimitetaan Tampereen poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon.

Alkoholijuomat

Alkoholijuomien tuominen alueelle on kielletty.

Ympäristö

Haluamme pitää Zonesin siistinä ja pyrimme kierrättämään kaikki jätteemme. Varmistathan siis osaltasi, että roskat päätyvät niille tarkoitettuihin astioihin.

Kysy lisää palveluistamme!

Soita 0207 310 500 tai meilaa [email protected]