Särkänniemi Zones

Hinnasto

Särkänniemi Zonesiin on ilmainen sisäänpääsy. Lipun tarvitset vain, jos haluat huvitella aktiviteeteissa tai huvilaitteissa (alle 2-vuotiaat huvittelevat veloituksetta).

Lipputuotteet

Hinnat voimassa 31.5.2020 saakka.

Zones-ranneke 22,90 €

verkkokaupasta 20,90 €

Sisältää Kid Zonen, Family Fun Zonen ja Action Zonen aktiviteetit yhden päivän ajan.

Zones-ranneke lapset alle 100 cm 11,90 €

verkkokaupasta 9,90 €

Zones-ranneke alle 100 cm pituisille. Sisältää Kid Zonen, Family Fun Zonen ja Action Zonen aktiviteetit yhden päivän ajan.

HUOM! Alle 2-vuotiaat huvittelevat veloituksetta.

Yksi alue 13,90 €

verkkokaupasta 11,90 €

Sisältää valintasi mukaan yhden alueen (Kid Zone tai Family Fun Zone tai Action Zone) aktiviteetit yhden päivän ajan.

Laitelippu 5,90 €

Kertalippu huvilaitteeseen tai Lasersotaan. 1 lippu/kohde.

Perhelippu 79,90 €

Sisältää Zones-rannekkeet neljälle henkilölle, joista vähintään yhden tulee olla täysi-ikäinen. Liput tulee käyttää ostopäivänä.

Huvipassi 89,90 €

Henkilökohtainen kuvallinen kausikortti, joka on voimassa 3 kk ostopäivästä. Huvipassilla kortinhaltija voi lunastaa itselleen yhden Zones-rannekkeen vaikka joka päivä sen voimassaoloaikana.

HUOM! Huvipassia ostaessasi tulee mukana olla pieni valokuva kortinhaltijasta.

Seuraavan päivän Zones-ranneke

yli 100 cm 9,90 €
lapset alle 100 cm 7,90 €

Mikäli haluat jatkaa huvittelua vielä seuraavanakin päivänä, voit lunastaa edullisesti Zones-rannekkeen seuraavallekin päivälle puistosta poistuessasi.

HUOM! Seuraavan päivän Zones-rannekkeen voi lunastaa vain, jos kuluvan päivän Zones-ranneke on vielä ranteessa ja se tulee tehdä juuri ennen puistosta poistumista.

Lahjakortti

Myynnissä myös lahjakortteja, jotka voit ladata haluamallesi summalle. Lahjakortti käy maksuvälineenä Särkänniemi Zonesin myyntipisteessä mm. lipputuotteisiin, makeisiin ja ruoka-annoksiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja sen voi käyttää useammassa osassa.