FAQ | Särkänniemi Zones sisähuvipuisto

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lisää tietoa löytyy myös ”Hyvä Tietää”-osuudestamme.

Mikä Zone?

Alueemme on todella iso, joten sen sijaan että meillä olisi myynnissä vain yksi lippu, joka sisältää koko alueen, on mahdollista ostaa lippuja myös pienempiin kokonaisuuksiin. Puisto on jaettu kolmeen pienempään alueeseen, eli zoneen. Jokaisella zonella on oma sisältönsä, jonka näet täältä. Voit siis itse valita halutako vierailla yhdellä vai useammalla zonella. Jos haluat vierailla useammalla kuin yhdellä, kannatta valita lippu, joka sisältää kaikki zonet (Zones-ranneke) .

Saako lapsen jättää puistoon yksin?

Lapsemme huvittelevat meillä aina aikuisen vastuulla. 8 vuotta täyttäneen lapsen voi jättää puistoomme yksinkin, mutta vanhemman vastuulla on silti lapsen turvallisuus. Ymmärtääkö lapsi esimerkiksi laitteiden ja huvitusten turvallisuusohjeet, käyttäytyy niiden mukaisesti ja selviää yllättävistä tilanteista? 8-14-vuotiaalla lapsella tulee aina hätätilanteen sattuessa olla mahdollisuus ottaa yhteys lähistöllä olevaan aikuiseen.

Mihin laitteisiin lapsi pääsee?

Osassa laitteitamme on turvallisuusrajoja, jotka perustuvat usein pituuteen, tai esimerkiksi teattereissamme ikään. Turvallisuusrajat kerrotaan eri Zonejen sisältöjen esittelyn yhteydessä. Tutustuthan niihin siis ennakkoon huolella, sillä turvallisuusrajat ovat viranomaisten ja laitevalmistajien asettamia, joten emme voi niistä tinkiä. Teattereiden K7 ikärajasta voidaan joustaa lapsen kanssa laitteeseen saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta.

Tarvitseeko aikuinen lipun?

Lipun tarvitsee vain, jos aikoo itse käyttää tai kokeilla huvituksia. Alueelle on vapaa pääsy. Toki tarjontaa on paljon myös aikuisille!

Miksi Zonesissa ollaan kengät jalassa? Millaiset kenkien tulee olla?

Laitteissa tulee olla kengät turvallisuussyistä, tämä ohjeistus tulee laitevalmistajilta. Kenkien tulee olla kovapohjaiset ja pysyä hyvin jalassa, eli esim. sisätossut eivät käy. Osassa huvituksiamme kengät otetaan pois, esim. pomppulinnoissa. Tällöin pitää olla sukat jalassa, eli paljain jaloin puistossamme ei voi olla.

Voiko alueelta poistua välillä?

Kyllä, alueeltamme voi vapaasti poistua välillä ja palata. Alueelle on vapaa pääsy, joten voi tulla myös ihan vain tutustumaan paikkaan tai kahville!

SYNTTÄRIT

Voiko teillä pitää lasten synttäreitä?

Totta kai, lisätietoa suosituista synttäreitämme löytyy täältä.

Ovatko synttärit ohjattuja?

Synttärimme ovat omatoimisia. Kerromme toki sisällöistämme ja ohjaamme teidät omaan VIP-huoneeseenne, mutta kokemus on osoittanut, että kummempaa ohjattua toimintaa eivät lapset kaipaa. Hehtaarin kokoinen puisto tarjoaa tekemistä yllin kyllin. 😊

Voiko tuoda omat tarjottavat?

Monissa paikoissa tarjoilut on ns. pakko ottaa talon puolesta, mutta tähän emme halunneet ryhtyä. Siksi pienen lisämaksun maksamalla meille voi tuoda myös omat tarjoilut.

 

PIKSELI

Mitä on virtuaalitodellisuus?

Virtuaalitodellisuus mullistaa pelaamisen ja elokuvien katsomisen, sillä sen avulla pääsee fyysisesti osaksi tarinaa ja mukaan seikkailuun. Simulaatio hyödyntää niin näkö-, kuulo- kuin tuntoaistiakin, mikä tekee kokemuksesta vaikuttavan ja todentuntuisen.

Mitä virtuaalitodellisuudessa voi kokea?

Virtuaalitodellisuudessa voi käytännössä kokea mitä tahansa. Pikselissä vieraillessa koko elämyskirjastomme on teidän käytettävissänne. Tarjolla on niin pelejä, lyhytelokuvia kuin luontoelämyksiäkin.

Kuinka paljon lysti kustantaa? Koskevatko hinnat pelitiloja vai kävijöitä?

Peliaika maksaa 20€/30 minuuttia tai 36€/60 minuuttia. Hinnat määräytyvät varattujen pelitilojen mukaan. Kahden pelitilan varaaminen tunniksi maksaa täten 72€ riippumatta siitä, montako pelaajaa porukassa on.

Kuinka monta ihmistä mahtuu yhteen pelitilaan?

Yhdessä pelitilassa voi pelata yksi henkilö kerrallaan. Pelitila sisältää vain yhdet virtuaalitodellisuuslasit ja -ohjaimet. Tilan voi varata maksimissaan kolmen henkilön porukalle, jolloin peliajan puitteissa vaihdetaan vuoroja.

Pitääkö peli tai elämys valita etukäteen jo ennen paikalle saapumista?

Pelejä ja elämyksiä voi peliaikana valita ja vaihdella mielensä mukaan. Jokaisessa pelitilassa on kaikki samat pelit ja elämykset, joten pelitilaa ei tarvitse vaihtaa.

Pitääkö pelitila varata aina etukäteen, vai voiko Pikselissä vain poiketa?

Pelaamaan pääsee hetkenkin mielijohteesta aina, mikäli tilaa on. Jos käymään tahtoo tulla tiettyyn aikaan, kannattaa varaus tehdä etukäteen. Suuremmille ryhmille (yli 6 pelitilaa) suosittelemme ajan etukäteen varausta.

Kannattaako Pikseliin saapua hyvissä ajoin ennen varauksen alkamista?

Suosittelemme saapumaan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Voiko teillä järjestää synttäreitä/yritystilaisuuksia/polttareita/muita tilaisuuksia?

Ehdottomasti! Sivuiltamme löydät lisätietoja ryhmätilaisuuksien järjestämisestä täältä.

Voinko käyttää silmälaseja virtuaalitodellisuuslasien kanssa?

Suurin osa silmälaseista mahtuu virtuaalitodellisuuslasien alle. Jos olet epävarma, poikkea paikalla ennen varauksen tekemistä ja pyydä henkilökunnaltamme sovitusapua.  Virtuaalitodellisuuslaseja kannattaa kokeilla myös ilman silmälaseja!

Onko Pikselillä ikärajaa? Noudatattehan suositusikärajoja?

Pikselin suositusikäraja on 7-vuotiaasta ylöspäin. Noudatamme median ikärajoja tarkkaan, ja piilotamme nuoremmilta asiakkailtamme pelit, joita he eivät saa pelata.

Onko teillä moninpelejä?

Totta kai! Virtuaalitodellisuus on vaikuttavinta yhdessä koettuna. Moninpelien pelaamiseen tarvitaan vähintään kaksi pelitilaa, sillä jokaisessa pelitilassa on vain yhdet virtuaalitodellisuuslasit ja -ohjaimet.

Astu virtuaali-todellisuuteen

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Lue lisää

Yritykset ja ryhmät

Jos tapananne on viettää keväällä yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivää, kannattaa varausten kanssa olla ajoissa. Suosituimpia päiviä varataan jo nyt!

Lue lisää

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan pallomerineen, keinukarusellin, pomppulinnoja ja sähköautot.

Lue lisää

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Lue lisää

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset! Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Lue lisää

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Lue lisää

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

Lue lisää

 

YRITYS

FunZones Oy
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä

info@sarkanniemizones.fi

0207 310 500

 

 

  • Digitaalinen toteutus