Särkänniemi Zones

Etukampanjat

Ajankohtaiset etukampanjat

Särkänniemi Zonesin verkkokaupasta saat tilattua Zones-rannekkeet tai yhden alueen rannekkeen edullisempaan hintaan (-2 € normaalihinnasta).

Muut etukampanjat

HUOM! Esitäthän alennukseen oikeuttavan kortin, kupongin tms. ennen ostotapahtumaa!

Cityshoppari-kortilla tai mobiilisovelluksella

Cityshoppari-kortilla tai mobiilisovelluksella saa paikan päällä Särkänniemi Zonesin lipunmyynnissä kaksi normaalihintaista lippua (Zones-ranneke tai yhden alueen ranneke) yhden hinnalla (edullisempi veloituksetta). Etu on kertaluonteinen ja se on voimassa 31.12.2020 saakka.

Cityshoppari-kortilla tai mobiilisovelluksella saa ryhmäpaketin (sis. VIP-huoneen 1,5 h:ksi sekä Zones-rannekkeet ja Herkkupaketit max. 10 hlölle) etuhintaan 250 €. Etu on kertaluonteinen ja se on voimassa 31.12.2020 saakka. HUOM! Ryhmäpaketti tulee varata etukäteen asiakaspalvelustamme: puh. 0207 310 500, [email protected] Ryhmäpaketti maksetaan paikan päällä Särkänniemi Zonesin lipunmyynnissä, jossa tulee esittää Cityshoppari-kortti tai mobiilisovellus.

Cityshoppari-kortilla tai mobiilisovelluksella saa paikan päällä Särkänniemi Zonesin lipunmyynnissä 2 € alennuksen normaalihintaisesta rannekkeesta (Zones-ranneke tai yhden alueen ranneke). Etu on voimassa arkisin 31.12.2020 saakka (ei voimassa arkipyhinä tai koulujen loma-aikoina). Edun voi käyttää useamman kerran.

Cityshoppari-kortilla tai mobiilisovelluksella saa Särkänniemi Zonesin myyntipisteellä seuraavat edut:

  • Munkin ostajalle pieni kahvi tai tee veloituksetta. Etu on kertaluonteinen ja se on voimassa 31.12.2020 saakka.
  • M-koon jäätelöannos S-koon hinnalla. Etu on kertaluonteinen ja se on voimassa 31.12.2020 saakka.

Särkänniemen vuoden 2020 kausikortilla

Särkänniemen vuoden 2020 kausikortilla saa paikan päällä Särkänniemi Zonesin lipunmyynnissä Zones-rannekkeen etuhintaan 19,90 € tai yhden alueen rannekkeen etuhintaan 11,90 €. Etu on voimassa kausikortinhaltijalle + yhdelle kaverille (kausikortin ja kausikortin haltijan oltava mukana). Etu on voimassa 31.5.2020 saakka. Rannekkeet käytettävä ostopäivänä.

Särkänniemi Zonesin Huvipassilla

Särkänniemi Zonesin Huvipassilla saa lisäetuna hattaran etuhintaan 2 €/kpl (norm. 3,50 €) ja slush-jäähilejuoman etuhintaan 3 €/kpl (norm. 3,50 €).

 

HUOM! Lisäksi ajoittain voi olla myös muita etukampanjoita esim. jonkin yhteistyötahon kanssa sovittuna. Näistä yhteistyökumppanimme tiedottavat erikseen omia alennukseen oikeutettuja sidosryhmiään.